- 24 Eylül 2018
- 97.466
- 293.028
Ya ,daha dün gibi zamanın işi yok,geçiyor koşarakGerçi ben Nevşehir 'e geleli bir yıl olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ,daha dün gibi zamanın işi yok,geçiyor koşarakGerçi ben Nevşehir 'e geleli bir yıl olacak
Bizde yaşlanıyoruzYa ,daha dün gibi zamanın işi yok,geçiyor koşarak
Ama hala iyiyiz benceBizde yaşlanıyoruz
Tabi kiAma hala iyiyiz bence
Geçmiş olsun neyin vardı?O büyük hastalık dönemim 2019 Mayıs gibiydi işte
Sağol canım ,uzun hikaye ama kısacası apandisit patlaması, 2 kere kalp durması,yoğun bakım,sayısız ameliyat,1 sene tekerlekli sandalye hastanede uzun süreli tedavi vs vsGeçmiş olsun neyin vardı?
Çok geçmiş olsunSağol canım ,uzun hikaye ama kısacası apandisit patlaması, 2 kere kalp durması,yoğun bakım,sayısız ameliyat,1 sene tekerlekli sandalye hastanede uzun süreli tedavi vs vs
Geçmiş gitmiş olsunlar inşallah. Rabbim hiç kimseyi sağlığı ile sınamasın inşallah. Ömrünün geri kalında hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yaşamak nasip olsunSağol canım ,uzun hikaye ama kısacası apandisit patlaması, 2 kere kalp durması,yoğun bakım,sayısız ameliyat,1 sene tekerlekli sandalye hastanede uzun süreli tedavi vs vs
Amin kuzucuğum Ben de seni çok seviyorum Zerre'm Zabbar'imGeçmiş gitmiş olsunlar inşallah. Rabbim hiç kimseyi sağlığı ile sınamasın inşallah. Ömrünün geri kalında hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yaşamak nasip olsun
Seni çok seviyorum Jabbar'ım benim.
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasınSağol canım ,uzun hikaye ama kısacası apandisit patlaması, 2 kere kalp durması,yoğun bakım,sayısız ameliyat,1 sene tekerlekli sandalye hastanede uzun süreli tedavi vs vs
Amin canım, Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın
Rabbim bir daha öyle kötü günler göstermesin hemsosuu,sağlık versin bir ömür boyu ,geçmiş gitmiş olsun inşallahSağol canım ,uzun hikaye ama kısacası apandisit patlaması, 2 kere kalp durması,yoğun bakım,sayısız ameliyat,1 sene tekerlekli sandalye hastanede uzun süreli tedavi vs vs
Amin hemsom ,hepimizi korusunRabbim bir daha öyle kötü günler göstermesin hemsosuu,sağlık versin bir ömür boyu ,geçmiş gitmiş olsun inşallah
Ben olsam kesin dayanamaz, tamam işte bu da alkollü masada, şimdi git ötede ağla yazardım kesin.@C A N O meze alkollü masalarda olanlardır normal masada nimettir ahahahahahahahahshs bunu yeni gördüm
Ben diyorum. Şimdiki aklım olsa 30’dan önce evlenmezdim sjsjsjjsBende demiyorum