- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.360
- 60
Aynısı oluyor banada.Banada 404 diyor
O an ne eserseO doğaçlama yaşıyor bence ya
Pazar günü eltim kahvaltıya çağırdı, kek oraya gitti. Bir dilim kaldı, severek yedik.Keki yapmaya gidiyorum tutarsa akşama sizinleyim yoksa beni unutun
15 yıldır çok sık yapıyorum ama olsun
Sonraki yarışmacılar ürkecek ama olsun
Doğru yerdesinPes etmek istemiyorum yemek yapmayı seviyorum hep ilgimi çekiyordu zaten yaptığınız yemekler
O zaman bize kendini tanıt, madem burada olacaksın.Pes etmek istemiyorum yemek yapmayı seviyorum hep ilgimi çekiyordu zaten yaptığınız yemekler
Gitsemde bana da verse ya var bendede biraz sinirValla sadece sakinleştirici etkisi var. Asla uyku,iştah açıklığı vs. yapmıyor. Benim normalim de çok sakin olmadığı için günlük yaşıntımı bayağı değiştirdi. Ahhahaha İlaçtan sonra regl oldum ama sıfır sinirle
Diyet topiclerinde oluyor yaO zaman bize kendini tanıt, madem burada olacaksın.
26 yaşındayım 3 yıllık evliyim çocuğum yok.O zaman bize kendini tanıt, madem burada olacaksın.
Öyle mi oluyor? Oralara bulaşmadım kuşum.Diyet topiclerinde oluyor yaİlk mesaja tanıtım mesajı yazayım
Gerçekten küçük bir kızmışsın.26 yaşındayım 3 yıllık evliyim çocuğum yok.
Üniversite mezunuyum ama çalışmıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumaklıma bunlar geldi sormak istediğin bişeyler varsa cevaplarım.
Aaa yaşıt sayılırız26 yaşındayım 3 yıllık evliyim çocuğum yok.
Üniversite mezunuyum ama çalışmıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumaklıma bunlar geldi sormak istediğin bişeyler varsa cevaplarım.
Bugün değişiklik olsun hiçbir şey yapmaAkşama ne yemek yapacağuk
Bu aralar asıl yemek yaparsam değişiklik oluyor bizde.Bugün değişiklik olsun hiçbir şey yapma
Nasip olur mu YA RABBu aralar asıl yemek yaparsam değişiklik oluyor bizde.
Karnıyarık tavuk var erişte yapacsm bide.Akşama ne yemek yapacağuk
Diyet topiğinden kızçem olur kendisi26 yaşındayım 3 yıllık evliyim çocuğum yok.
İki defa mezun oldum o takımlardanÖyle mi oluyor? Oralara bulaşmadım kuşum.
Utan utanAaa yaşıt sayılırız