Karşılıklı etkileşim
Valla ben hiç evde yapılan humus yemedim. En son 4 sene önceydi galiba,at çiftliğinde yemiştim iğrençti. Sonra zaten bir daha da yemedimBu akşam bir dayıdan humusun meze değil nimet olduğunu öğrendim
Sen de bihterin öldüğü bölümde helva kavuruyor musun?
Şanssızlık olmuş. Az ölçüde yapıp birde evde dene bakalım. Belki seversinValla ben hiç evde yapılan humus yemedim. En son 4 sene önceydi galiba,at çiftliğinde yemiştim iğrençti. Sonra zaten bir daha da yemedim
Az önce helva kavurdum kızSen de bihterin öldüğü bölümde helva kavuruyor musun?
Allah kabul etsinAz önce helva kavurdum kızbihterciğime gitsin madem feda olsun ona
Yok ya şimdi kendi yaptığımı da sevmezsem boşuna yorulmuş olurumŞanssızlık olmuş. Az ölçüde yapıp birde evde dene bakalım. Belki seversin
Sağol canom,Allah kabul etsin
Hamaratlık desen varYok ya şimdi kendi yaptığımı da sevmezsem boşuna yorulmuş olurumbir yerde denk gelirse tadına bakarım
Aretim,tamamen iç dünyamızda çektiğimiz acıların dışavurumu
Anlamıyorlar zennamAretim,tamamen iç dünyamızda çektiğimiz acıların dışavurumu
AhahahahahahBu akşam bir dayıdan humusun meze değil nimet olduğunu öğrendim
AhahahahahahHala gülüyorum
Bilemiyorum Yani bensiz bir şifre falan oluştu ise acablacam hani verdiğiniz söcözler derimAretim,tamamen iç dünyamızda çektiğimiz acıların dışavurumu
Acablacam, sensiz herhangi bir söcöz vermem söcözBilemiyorum Yani bensiz bir şifre falan oluştu ise acablacam hani verdiğiniz söcözler derim
Yaşamayan bilmez Zano'mAnlamıyorlar zennam