Gelmez dahaGeleceğim diyordu en son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmez dahaGeleceğim diyordu en son
Dımtıs dımtısaynen aşkom
Müsait bir zamanda sorayım bakalımGelmez daha
Sor bakalımMüsait bir zamanda sorayım bakalım
Seversin tabi pastacıYaaa niye ben sevdim ama az pasta geldi sanki
Dımtıs dımtıs
Ben nihayet bitirdim bugünün siparişlerini ...ekleyeceğim. kızların duşlar falan bitsinDaha çok var yaparlarsa
Hani sende eklemedin
Evet öyle oldu....ben yoğunluktan çok giremedim ama kimseciklerde gelmemişSeversin tabi pastacı
Ya en az sohbet edilen konu olmuş olabilir bu, kimsecikler yok ortada
Çok güzel olmuş niye korkuyorsunBen nihayet bitirdim bugünün siparişlerini ...ekleyeceğim. kızların duşlar falan bitsin
Ama korkuyorum
Yıllar önce sevgililer günü konseptli bi yarışmaya kalp pasta ile katıldım.veeee bazlama ekmek kazandı travma oldu bendeÇok güzel olmuş niye korkuyorsun
Sevgililer günü ve bazlama ekmek miYıllar önce sevgililer günü konseptli bi yarışmaya kalp pasta ile katıldım.veeee bazlama ekmek kazandı travma oldu bende
Ama bizim pastalarım iddialıOndan gerisi nasipYıllar önce sevgililer günü konseptli bi yarışmaya kalp pasta ile katıldım.veeee bazlama ekmek kazandı travma oldu bende
Labneli aşure ile kapışırÇok bağlantılıymışBiz daha önce niye düşünemedik
Aynen... O gün bugündür 14 Şubat'ta bazlama yaparım kalp şeklinde o zamanlar pastada acemiydim de ne bileyim çikolatalı bı tarif falan kazanaydiSevgililer günü ve bazlama ekmek mi
Öyle tabiki bir anı olsun istedimAma bizim pastalarım iddialıOndan gerisi nasip
Belli olmaz bakalımÖyle tabiki bir anı olsun istedim
Labneli aşureÇok fena
YaptıkLabneli aşure