- 5 Mayıs 2020
- 13.196
- 1
- 40.745
- 548
İzmirde yaşıyorum evetbiri izmirmi dedi ya
kız sen izmirlimisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmirde yaşıyorum evetbiri izmirmi dedi ya
kız sen izmirlimisin
ne şanslı hatunsun be...İzmirde yaşıyorum evet
Doğduğum şehri ayrı, yaşadığım şehri ayrı seviyorum, doğrudurne şanslı hatunsun be...
yeminle izmirde doğanlar yada izmirde yaşaynlar şu dünyaya şanslı olarak gelmişler direk
NET
Sende şapka bitmez abla o iki taneyide bana bağıslaBenimde iki eksiğim var
Maşallah yoğun tempoÇocuklar okula gitti. Bizim mesai başladı
Bende bugün yine yoğunum Çocuk gelişimi kursu bugün bitiyor ve sınav var Sonra kutlama yapacağız Haşhaşlı çörek yaptım, fırındaAkşamda diğer kursum var Bir ara eve gelirim artıkPasta gelirse wp den biriniz yazın
Yorgun, mutlu, gururlu. Hepsi bir arada. Oğlumun dün mezuniyet töreni vardı, Onun gururu. Bugün kızım ortaokula, yeni okula başladı, Onun koşturmacası.Kış hazırlıkları yapılacak Ay ortası gelmiş bile, ben daha menemen bile yapmadım,deynepnaz sen nasilsin yavru
Hayırlı olsun canım maşallah Darısı başımıza inşallahYorgun, mutlu, gururlu. Hepsi bir arada. Oğlumun dün mezuniyet töreni vardı, Onun gururu. Bugün kızım ortaokula, yeni okula başladı, Onun koşturmacası.Kış hazırlıkları yapılacak Ay ortası gelmiş bile, ben daha menemen bile yapmadım,
Sağolasın canım benim . İnşallah canım. Bizimkine kalsa gitmiyordu törene, biz ısrar ettik, hiç hevesi yok öyle kutlamaymış, törenmiş falanHayırlı olsun canım maşallah Darısı başımıza inşallah
Nasılsın cancağzım?Günaydın cancağızım
Ne geliyor bize elticim?İşte bende diyorum 3 te fasulye olunuyor ya o zaman olabilir
Çok güzel olmuşSağolasın canım benim . İnşallah canım. Bizimkine kalsa gitmiyordu törene, biz ısrar ettik, hiç hevesi yok öyle kutlamaymış, törenmiş falan
Bize özel madalya olsunNe geliyor bize elticim?
Belki bir gün o da olur elticimBize özel madalya olsun
Konuşunca anlatayımBelki bir gün o da olur elticim
Konuşunca anlatayım
Benim sapkayida anlat su ariyidaKonuşunca anlatayım
Çok şükür cancağızım, sen nasılsın?Nasılsın cancağzım?
Çokta karışmasak mı bilemiyorumBenim sapkayida anlat su ariyida
Perinin arısı bile varMis gibi elmam vardı,o bile gitti,şükredin halinize