- 24 Eylül 2018
- 98.348
- 294.734
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
kolay gelsin nevoÇocuklar okula gitti. Bizim mesai başladı
Bende bugün yine yoğunum Çocuk gelişimi kursu bugün bitiyor ve sınav var Sonra kutlama yapacağız Haşhaşlı çörek yaptım, fırındaAkşamda diğer kursum var Bir ara eve gelirim artıkPasta gelirse wp den biriniz yazın
Sağ ol canımkolay gelsin nevo
hazir da yüklesem mi yüklemesem mi bilmiyorum geçen yarişmada en sonuncu oldumWilma11 bizim pasta nerede
biz de hep birinci olmuyoruz migihazir da yüklesem mi yüklemesem mi bilmiyorum geçen yarişmada en sonuncu oldum
Nevo pertÇocuklar okula gitti. Bizim mesai başladı
Bende bugün yine yoğunum Çocuk gelişimi kursu bugün bitiyor ve sınav var Sonra kutlama yapacağız Haşhaşlı çörek yaptım, fırındaAkşamda diğer kursum var Bir ara eve gelirim artıkPasta gelirse wp den biriniz yazın
sapıkmısın sen hohluyor musun telefonaNevo pert
Ellerine sağlık abla başarılar
Caldir kapat yaparım merak etme
Hohlamak bizim isimiz heyecanlı şeylerde diyoz çay boğazımda kaldısapıkmısın sen hohluyor musun telefona
vay anasini telefon no paylasmayayim ozaman benHohlamak bizim isimiz heyecanlı şeylerde diyoz çay boğazımda kaldı
Sen bilirsin canımhazir da yüklesem mi yüklemesem mi bilmiyorum geçen yarişmada en sonuncu oldum
Sağ ol canım Motoru taktım 7 den beri ayaktayımNevo pert
Ellerine sağlık abla başarılar
Caldir kapat yaparım merak etme
Aşk olsun hizmette sınır yok pişman olmazsınvay anasini telefon no paylasmayayim ozaman ben