- 24 Eylül 2018
- 98.323
- 294.685
- 698
Aşkomİyi akşamlar aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkomİyi akşamlar aşkom
Ne haber aşkom
Şükür aşkom,sen nasılsın?kuzenim geldi misafir, onu çağırdım, vakit geçiriyoruz:)Ne haber aşkom
İyidir aşkom sağ olŞükür aşkom,sen nasılsın?kuzenim geldi misafir, onu çağırdım, vakit geçiriyoruz:)
Allah iyilik versin aşkom saģolasinİyidir aşkom sağ ol
Sohbetiniz, muhabbetiniz tatlı olsun
Kanka sen en güzelini yaparsınKanka tarifleri atman yetmez, gelip yapman lazım
Tarif veriyoruzHepsini teker teker denerizKeşke sonrasında da yiyebilsek
Ne zaman gösterimde olacak kaç gündür bekliyorumNevreste abla Mastercheft malatyadaymis
Yarınmış yani bugünNevreste abla Mastercheft malatyadaymis
Günaydınlar demek ki akılda kalan bir nickmiş birazda sinir olanlar vardı zamanındaGünaydınlaaar
HanimKelesimiGetir sabah servise yürürken dilime dolandı "hanımkeleşimigetir hanımkeleşimigetir" diyip durdum aaa dedim ne alaka nerden dilime takıldı şimdi
Wilma11 sıkma canını sakın. emin ol ki her şey düzeliyor. bu da bi süreç ama geçecek. eşine belli etme sıkıldığını motive et ki o da kendini iyi hissetsin
Bal0ncuk özledim seni cinimmm
Nevreste Malatya'nın meşhur bi leblebisi var . eğin leblebisi mi diyolardı sarı böyle. bize ondan gönderttt
günaydin abla.İnşallah canım benim,her şey gönlünüzce olur da biter bu sıkıntılarda,senin sağlığın önemli yıpratma kendini o kadar canımcım her şey hallour en kısa zamanda.
Günaydın canısı,hayırlısı olsun artık herşey gönlünüzce istediğiniz gibi olsun.günaydin abla.
eşim dün ani bi kararla işini biraktı..
ne diyeyim hayırlısı olsun.
kendine iş kurmak istiyor.
ama bakalım ne işi ?
sagol abla..Günaydın canısı,hayırlısı olsun artık herşey gönlünüzce istediğiniz gibi olsun.
Varmı aklında bir iş öyle.
Moral bozma sakın sende olurmu.