• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Günaydınlaaar :KK24:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. sabah servise yürürken dilime dolandı "hanımkeleşimigetir hanımkeleşimigetir" diyip durdum aaa dedim ne alaka nerden dilime takıldı şimdi 😂:KK53:

Wilma11 Wilma11 sıkma canını sakın. emin ol ki her şey düzeliyor. bu da bi süreç ama geçecek. eşine belli etme sıkıldığını motive et ki o da kendini iyi hissetsin 🥰

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. özledim seni cinimmm 😍

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Malatya'nın meşhur bi leblebisi var . eğin leblebisi mi diyolardı sarı böyle. bize ondan gönderttt 🤣

Günaydınlaaar :KK24:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. sabah servise yürürken dilime dolandı "hanımkeleşimigetir hanımkeleşimigetir" diyip durdum aaa dedim ne alaka nerden dilime takıldı şimdi 😂:KK53:

Wilma11 Wilma11 sıkma canını sakın. emin ol ki her şey düzeliyor. bu da bi süreç ama geçecek. eşine belli etme sıkıldığını motive et ki o da kendini iyi hissetsin 🥰

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. özledim seni cinimmm 😍

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Malatya'nın meşhur bi leblebisi var . eğin leblebisi mi diyolardı sarı böyle. bize ondan gönderttt 🤣
Günaydınlar demek ki akılda kalan bir nickmiş birazda sinir olanlar vardı zamanında :olamaz::skandal:

İnşallah canım benim,her şey gönlünüzce olur da biter bu sıkıntılarda,senin sağlığın önemli yıpratma kendini o kadar canımcım her şey hallour en kısa zamanda.
günaydin abla.
eşim dün ani bi kararla işini biraktı..
ne diyeyim hayırlısı olsun.:(
kendine iş kurmak istiyor.
ama bakalım ne işi ?

günaydin abla.
eşim dün ani bi kararla işini biraktı..
ne diyeyim hayırlısı olsun.:KK43:
kendine iş kurmak istiyor.
ama bakalım ne işi ?
Günaydın canısı,hayırlısı olsun artık herşey gönlünüzce istediğiniz gibi olsun.
Varmı aklında bir iş öyle.
Moral bozma sakın sende olurmu.

Günaydın canısı,hayırlısı olsun artık herşey gönlünüzce istediğiniz gibi olsun.
Varmı aklında bir iş öyle.
Moral bozma sakın sende olurmu.
sagol abla..
bide annemlerden dirdirindan korkuyorum daha söylemedim..
iş bulacak inşallah.
fabrikayada girmek istemiyor. adam çıkariyolar.
ben sadece hayırlısını diliyorum... herşeyi iyi olacagini düşünüyorum..
umarim herşey yoluna girecek.

Back