- 22 Temmuz 2017
- 44.490
- 132.001
- 598
Bana popi olanları verebilirsin, hiç çekinme elticimAma çok bilindikler yok. Yani İskender, mantı, içli köfte ver bana diye gelme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana popi olanları verebilirsin, hiç çekinme elticimAma çok bilindikler yok. Yani İskender, mantı, içli köfte ver bana diye gelme
Sen şevketi bostan alBana popi olanları verebilirsin, hiç çekinme elticim
Hiç bilmediğim bir şey, yeniyor mu?Sen şevketi bostan al
Yeniyor tabiHiç bilmediğim bir şey, yeniyor mu?
Yok, ben nenem usulüne bakınayımYeniyor tabi
Yasakli olduklarini tahmim etmek zor değil onlar kolaya kaçmak olurAma çok bilindikler yok. Yani İskender, mantı, içli köfte ver bana diye gelme
Mesajımda açıkladım zatenYasakli olduklarini tahmim etmek zor değil onlar kolaya kaçmak olur
Nevoş sen ne yapmayı düşünüyorsun? Ona göre şimdiden sunum bakayım ahsjjasjsjYeniyor tabi
Tamamdır patronArkadaşlar merhaba yarın akşam 20.00 ile 21.00 arasında yeni konumuz açılacak. Kategorimiz "Yöresel Yemekler" olacak. Bu sefer hep yaptığımız değil biraz daha az bilinen ya da bildiğimiz ama herkesin tatmadığı, denemediği farklı, orjinal tariflerini yarışması olsun istiyorum. Baştan anlaşalım. O niye şunu aldı bu niye bunu almış. Aaaa bu oluyor muydu denilmesin.Birkaç gündür örnekler sunuyorum.
Örnek veriyorum. Mesela Antep ekşili köfte belki hepiniz duydunuz fakat herkes yapmaz veya Antep dışında restaurantlarda olmaz.
Mantı çeşitleri olabilir. Ama hepimizin yaptığı kayseri mantısı değil, hıngel değil farklı tarz mantılar.
Börek türleri olabilir. Mesela bizim Malatya'nın kömbesi vardır. Muhteşem bir lezzettir. Ama her yerde yapılmaz.
Tepsi et ve sebze yemekleri olabilir.
Tencere yemekleri olabilir.
Ayrıca konularda yapılan tarifin tanıtım mesajı mutlaka olmalıdır. Direk malzeme listesi ile başlamayalım.
Jenna16
@C A N O
Margaret Hale
JOYz
@Blue_Peri
Oriana
@Nau Nau
X xnobodyx
@pearlshine
@ASSOSyal
@Bal0ncuk
yasminsay
@KaramelDelisi
@N E S L i
@Black Light
@WunderLost
@LimonluAyran
@Tenceresiz kaldim anne
@RedGirl
@berresuu
@Zipzip-
@HanimKelesimiGetir
@anastasia2020
Tavuklu sevketi bostanSen şevketi bostan al
Bence benim tarif çok oy almaz yine popüler olmayan bir tarif alıyorumNevoş sen ne yapmayı düşünüyorsun? Ona göre şimdiden sunum bakayım ahsjjasjsj
En sevdiğimTavuklu sevketi bostan
Örneklerimde yetmedi miTamam dedi ama ne alacagı konusunda fikri olmayan ori yapmışlar suan
Yani hiç şansı yokBence benim tarif çok oy almaz yine popüler olmayan bir tarif alıyorum
Tek fikri olmayan sen degilsin be kuzu kategori belli,fikir sıfırTamam dedi ama ne alacagı konusunda fikri olmayan ori yapmışlar suan
Aşko inanma hepsi buldu tarifiniTek fikri olmayan sen degilsin be kuzu kategori belli,fikir sıfır
Bizi mi yiyiyorlar aşko ? Ayıp ayıpAşko inanma hepsi buldu tarifini