- 28 Haziran 2011
- 61.107
- 153.754
- 898
Tee allaaamm,he heeeYapmıyorum işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tee allaaamm,he heeeYapmıyorum işte
Aynen canım çok haklısınBunlarda bişey beğenmiyor gadın düşmanları
En son bine yakın olmuştuBencede az oldu 1000 oy kullanilsaydi benimde oyum çoğalırfi
Tamam sen bana liste yapYok ya birincilik sizin olsun
Evet olmuştu nevosEn son bine yakın olmuştu
Dua listesiYaptım ya görmedin mi
3 oy hakkı olduğu için bence önceki istatistikleri bilmiyorum tabiAma cidden üç bildirime az oy geldi
O zaman daha çok oluyor. Veren sayısından bahsediyorum3 oy hakkı olduğu için bence önceki istatistikleri bilmiyorum tabi
Kk üyeleri neyle karşılaşacaklarını biliyorlardıO zaman daha çok oluyor. Veren sayısından bahsediyorum
Benim için bitmiştirTeşekkürler bebeyimmmm. Henüz bitmedi ama olsun.
Etiket yapmıştımNevreste yeni kategori ne zaman aciliyor cuma eve gidiyorum katilcam bu kez
Arkadaşlar merhaba yarın akşam 20.00 ile 21.00 arasında yeni konumuz açılacak. Kategorimiz "Yöresel Yemekler" olacak. Bu sefer hep yaptığımız değil biraz daha az bilinen ya da bildiğimiz ama herkesin tatmadığı, denemediği farklı, orjinal tariflerini yarışması olsun istiyorum. Baştan anlaşalım. O niye şunu aldı bu niye bunu almış. Aaaa bu oluyor muydu denilmesin.Birkaç gündür örnekler sunuyorum.
Örnek veriyorum. Mesela Antep ekşili köfte belki hepiniz duydunuz fakat herkes yapmaz veya Antep dışında restaurantlarda olmaz.
Mantı çeşitleri olabilir. Ama hepimizin yaptığı kayseri mantısı değil, hıngel değil farklı tarz mantılar.
Börek türleri olabilir. Mesela bizim Malatya'nın kömbesi vardır. Muhteşem bir lezzettir. Ama her yerde yapılmaz.
Tepsi et ve sebze yemekleri olabilir.
Tencere yemekleri olabilir.
Ayrıca konularda yapılan tarifin tanıtım mesajı mutlaka olmalıdır. Direk malzeme listesi ile başlamayalım.
@Jenna16
@C A N O
@Margaret Hale
JOYz
@Blue_Peri
@Oriana
@Nau Nau
X xnobodyx
@pearlshine
ASSOSyal
@Bal0ncuk
@yasminsay
KaramelDelisi
@N E S L i
@Black Light
@WunderLost
@LimonluAyran
@Tenceresiz kaldim anne
@RedGirl
@berresuu
@Zipzip-
@HanimKelesimiGetir
@anastasia2020
X xnobodyxBuyrun örnekler
Bunun gibi çok var.
Eki Görüntüle 3138080 Eki Görüntüle 3138081 Eki Görüntüle 3138082 Eki Görüntüle 3138083 Eki Görüntüle 3138084 Eki Görüntüle 3138085 Eki Görüntüle 3138086 Eki Görüntüle 3138087 Eki Görüntüle 3138088 Eki Görüntüle 3138089
Eki Görüntüle 3138091 Eki Görüntüle 3138093 Eki Görüntüle 3138094 Eki Görüntüle 3138095
Eki Görüntüle 3138097 Eki Görüntüle 3138098 Eki Görüntüle 3138099
Ne zaman beni etiketlemedin o zamanEtiket yapmıştım
Bende etiketlemedim mi acaba dedimNe zaman beni etiketlemedin o zaman
Bugun full disardaydim denk gelmemisimBende etiketlemedim mi acaba dedim
Baktım etiketlemişim
Ama çok bilindikler yok. Yani İskender, mantı, içli köfte ver bana diye gelmeBugun full disardaydim denk gelmemisim
Ben yoresel çorbalar anlamisim ya yemekler olmasina sevindim suvan