- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
Bekliyor olacağımKonuşacağım uygun bir zamanda Kazen şu sıra uygun değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyor olacağımKonuşacağım uygun bir zamanda Kazen şu sıra uygun değil
Bende bekliyorum üç tane eksiğim var.Bekliyor olacağım
Charlotte’un Laneti 1 Ekimde sinemalardaSeni napacaguk şarlot hanimefendüü
Bu fragmandıCharlotte’un Laneti 1 Ekimde sinemalarda
Bişey yapacagım yok bari beklentiyi yükselteyimBu fragmandı
1. Olmaz diyorum olmuyo ya, şom ağzımı hayırlı bişeye açayım. Ben birinci olucam hem de şevketi bostanlaBence artık taktik değiştirmelisin
Aynen böyle söylemelisinBana dua etsene senin söylediğin oluyor1. Olmaz diyorum olmuyo ya, şom ağzımı hayırlı bişeye açayım. Ben birinci olucam hem de şevketi bostanla
Biz biliyoruz senin birşey yapmayacağım demeleriniBişey yapacagım yok bari beklentiyi yükselteyim
Nevosum birşey isteyeceğim bildirim göndersene oy atsınlarBence artık taktik değiştirmelisin
Emin miyizNevosum birşey isteyeceğim bildirim göndersene oy atsınlar
Az önce çemkirdim işe yaramadıEmin miyiz
Yok artık, yeterNevosum birşey isteyeceğim bildirim göndersene oy atsınlar
Sonra bize başkaları çemkirmesinAz önce çemkirdim işe yaramadı
Altı saat var,alti kere gönderse 88 i görme ihtimalimi hesapliyorum hemen yasomYok artık, yeter
Saat başı yollatsın
Ama cidden üç bildirime az oy geldiAltı saat var,alti kere gönderse 88 i görme ihtimalimi hesapliyorum hemen yasom
Bunlarda bişey beğenmiyor gadın düşmanlarıSonra bize başkaları çemkirmesin
Bencede az oldu 1000 oy kullanilsaydi benimde oyum çoğalırfiAma cidden üç bildirime az oy geldi
Sen 1. Ol diye ederim çünkü görünen köy uzakta değildirAynen böyle söylemelisinBana dua etsene senin söylediğin oluyor
Yapmıyorum işteBiz biliyoruz senin birşey yapmayacağım demelerini