En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Beni karıştırmasak mı artık, goygoy yapıyoruz alt tarafı yanlış anlaşılıyor herhalde.
Aslında bende goygoy yapıyorum dönen hulohoplar koydum filan ama

Hepimiz bir takım sebeplerden yarışmaya katılıyoruz ki aldığımız tarifleri hep birinciliğe oynayan tarifler değil.

İlk resimler koyulduğunda herkes pastanıza çok övgü yağdırdı ki aksini iddia etmiyorum gayet hepsi güzel

Genelde size bu şekilde takılıyolar kendinizde söylüyosunuz

Evet herkes fikrini istediği gibi beyan edebilir ama anlıyorum ki algılarınız bende seçicilik gösteriyor galiba

Yani bütün tarif yükleyen arkadaslarımıza her ay övgüler yagdırırız genelde, herkes emek verir vakit, nakit harcar çünkü.

Şimdi o kadar pastanın içinden yapılan yorumlardan benim pastama yapılan övgülerden bahsediyorsak şuan algıda seçici olan ben miyim gerçekten?

Koca yaz bitti, şu havuzu kullanmadın ya. Nazarımdan mı korktun cinim?
Ahahah yazlıga bebelerle gidemedim ki neredeyse yasocuum gittiğimiz zamanlardada aman su yuttu aman simidin klipsi acıldı derken foto cekecek zaman bulamadım

Ahahah yazlıga bebelerle gidemedim ki neredeyse yasocuum gittiğimiz zamanlardada aman su yuttu aman simidin klipsi acıldı derken foto cekecek zaman bulamadım
Su mu yuttu, allahım yirim Sizi yaaaa

Seneye daha rahat olursunuz hayırlısıyla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…