Mercimek çorbası, pırasaAkşama ne yemek yaptınız?
Mercimek çorbası yapmaya başladım. Başka bir ana yemek lazım.Mercimek çorbası, pırasa
Ne var malzeme olarak?Mercimek çorbası yapmaya başladım. Başka bir ana yemek lazım.
Ekstra hiçbir sebze yok sorun orada.Ne var malzeme olarak?
Kıyma varsa bu saydıklarınla Arap tava yapabilirsin ,çok lezzetli ve pratikEkstra hiçbir sebze yok sorun orada.Patates, soğan, domates, biber falan.
Davık var mı, pattis-soğan-sarımsak-biber-domtis ile hiç yağsız ve susuz en kısık ateşe koysan. Kendi kendine pişince çok güzel oluyor.Ekstra hiçbir sebze yok sorun orada.Patates, soğan, domates, biber falan.
Yarın yapayım komşumKıyma varsa bu saydıklarınla Arap tava yapabilirsin ,çok lezzetli ve pratik
Benim de aklıma bu geldi. Kıyma çıkardım.Kıyma varsa bu saydıklarınla Arap tava yapabilirsin ,çok lezzetli ve pratik
Şimdiden afiyet olsun komşumYarın yapayım komşum
Annen nasıl oldu?
Afiyet olsunBenim de aklıma bu geldi. Kıyma çıkardım.
Hiç şüphem yokValla acayip lezzetliydi
E ikinci de belli Kadınlar kulübü KonseptE artık birinci belli gibi ikinci kim ?
Biz yedik bile. Bugün kolaya kaçtım, dışarıda işim vardı. Patlıcan, biber kızartma, üzerine domates sosu, makarna, çoban salata, ayran.Akşama ne yemek yaptınız?
İnşallah canım benimŞimdiden afiyet olsun komşumannem pazartesi biyopsi olacak canım, inşallah sonucu temiz çıkar
Afiyet olsuntebrikler bu arada, şimdiye kadar yapılmış en muntazam tiramisu sunumuydu
Teşekkür ederim pearlüm shinemŞimdiden afiyet olsun komşumannem pazartesi biyopsi olacak canım, inşallah sonucu temiz çıkar
Afiyet olsuntebrikler bu arada, şimdiye kadar yapılmış en muntazam tiramisu sunumuydu
Yok artik4 kişi mantı sordu
Çok geçmiş olsun incitanem, rabbim acil şifalar versinŞimdiden afiyet olsun komşumannem pazartesi biyopsi olacak canım, inşallah sonucu temiz çıkar
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim annene ve tüm hastalara şifa versin inşallahŞimdiden afiyet olsun komşumannem pazartesi biyopsi olacak canım, inşallah sonucu temiz çıkar
Tart kalıbı ya da küçük borcamla deneyin. Yarım ölçülerle gayet ideal oluyor. Daha önce yapmıştım Kıbrıs tatlısı, bu sitede de tarifi var.Şu pastaları gördükçe her gün canım tatlı bir şeyler istiyor. Dünden beri de aklımda Kıbrıs tatlısı var
Ama ben çoğu kez yalnız kaldığım evde tek başıma o tatlıları nasıl bitireyim
Çok geçmiş olsun incitanem, rabbim acil şifalar versin
Çok teşekkür ederim canım kızlar, aminÇok geçmiş olsun canım. Rabbim annene ve tüm hastalara şifa versin inşallah
Yapılışını biliyorum, yıllardır uyguladığım tarif var.Tart kalıbı ya da küçük borcamla deneyin. Yarım ölçülerle gayet ideal oluyor. Daha önce yapmıştım Kıbrıs tatlısı, bu sitede de tarifi var.
Atın ölümü arpadan olsun. Ben artık bir şey yapacağım zaman hep tart ya da küçük borcam tariflerine bakıyorum. Bir tabak da komşuya ikram edince hemen bitiyor. Şimdiden afiyet olsun.Yapılışını biliyorum, yıllardır uyguladığım tarif var.
İş yerinin restoranında bir servis personeli vardı, eli çok boldu. Abicim az doldur diyordum..ne olacak yahu, yersiniz diyordu. Sorun da o zaten, yerim.
Ama yememem lazım. Artık yaşımız 40+ oldu eskisi kadar kolay verilmez.
Bu kadar vicdan azabı çekip şimdi de tatlıyı yapmak için ceviz ve yumurta almaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?