En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Ekstra hiçbir sebze yok sorun orada. Patates, soğan, domates, biber falan.
Davık var mı, pattis-soğan-sarımsak-biber-domtis ile hiç yağsız ve susuz en kısık ateşe koysan. Kendi kendine pişince çok güzel oluyor.

Şimdiden afiyet olsun komşum annem pazartesi biyopsi olacak canım, inşallah sonucu temiz çıkar

Afiyet olsun tebrikler bu arada, şimdiye kadar yapılmış en muntazam tiramisu sunumuydu
İnşallah canım benim

Şimdiden afiyet olsun komşum annem pazartesi biyopsi olacak canım, inşallah sonucu temiz çıkar

Afiyet olsun tebrikler bu arada, şimdiye kadar yapılmış en muntazam tiramisu sunumuydu
Teşekkür ederim pearlüm shinem

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim annene ve tüm hastalara şifa versin inşallah

Tart kalıbı ya da küçük borcamla deneyin. Yarım ölçülerle gayet ideal oluyor. Daha önce yapmıştım Kıbrıs tatlısı, bu sitede de tarifi var.

Tart kalıbı ya da küçük borcamla deneyin. Yarım ölçülerle gayet ideal oluyor. Daha önce yapmıştım Kıbrıs tatlısı, bu sitede de tarifi var.
Yapılışını biliyorum, yıllardır uyguladığım tarif var.
İş yerinin restoranında bir servis personeli vardı, eli çok boldu. Abicim az doldur diyordum..ne olacak yahu, yersiniz diyordu. Sorun da o zaten, yerim.
Ama yememem lazım. Artık yaşımız 40+ oldu eskisi kadar kolay verilmez.
Bu kadar vicdan azabı çekip şimdi de tatlıyı yapmak için ceviz ve yumurta almaya gidiyorum

Atın ölümü arpadan olsun. Ben artık bir şey yapacağım zaman hep tart ya da küçük borcam tariflerine bakıyorum. Bir tabak da komşuya ikram edince hemen bitiyor. Şimdiden afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…