- 21 Kasım 2017
- 27.871
- 122.293
- 598
Ev alamazsak kaçacağımı en başından söyledim, kabul etti. Sonuç: Ev alamayız.Senin koca Antepli, nasıl kaçacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev alamazsak kaçacağımı en başından söyledim, kabul etti. Sonuç: Ev alamayız.Senin koca Antepli, nasıl kaçacaksın
Evli miSenin koca Antepli, nasıl kaçacaksın
Kaplıcanın değil kaymağina gidiyorum ben .Doğru, düşünemedim yaşlandığını. Kaplıcalar seni bekler.
Margırıt evliay evlimi bideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
O benim kızay evlimi bideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Margırıt evli
3 yaşında oğlu var
O benim kız
Teşekkürler.Seçmekte çok zorlandım. Her tarif birbirinden başarılı ve lezzetli görünüyor. Ben oylarımı ; Çikolata çitli pasta, Kadınlar Kulübü konsept pasta ve Tiramisu tariflerinden yana kullandım. Katılan herkesin ellerine, emeklerine sağlık.. Herkese bol şanslar diliyorum..
Bende şaşırdımSen otur oturduğun yerdeO benim kız
Demek Antep yemekleri yüzünden aç kaldın, zayıfladın, kilo almak istiyorsun.Kaplıcanın değil kaymağina gidiyorum ben .
Seni gelin etmişler haberim yokKim evli ?
Teşekkürler.
Kırsal mıTolin İbrahimli kırsalına gelsene, burada hayat biraz daha çekilir. tolin
abla habibteyi alanın evine incir ağacı dikildiSeni gelin etmişler haberim yok
Aynenabla habibteyi alanın evine incir ağacı dikildi
bunu alan komple ölür
Margırıt’a yorum yapmadım mı ben yahu?Evli mi
Yemekleri değil ayıları yüzünden aç kaldım.Demek Antep yemekleri yüzünden aç kaldın, zayıfladın, kilo almak istiyorsun.
Yok daha olmadım çok şükür.Seni gelin etmişler haberim yok
Hatlar karıştıMargırıt’a yorum yapmadım mı ben yahu?