En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Şey, ben az önce kek yaptım ve fırına koydum ama galiba unu az oldu çok akışkandı. Pişer mi acaba yine de? Konu dışı yorum olduysa herkesten özür dilerim şimdiden.
Düşük ayarda pişirin. Bıçak yada kürdan ile kontrol edin. Pişer inşallah

Şey, ben az önce kek yaptım ve fırına koydum ama galiba unu az oldu çok akışkandı. Pişer mi acaba yine de? Konu dışı yorum olduysa herkesten özür dilerim şimdiden.
Sıkıntı değil istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Evet pişer ne kadar az koydunuz

Sıkıntı değil istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Evet pişer ne kadar az koydunuz
İki çay bardağı. O kadar unum vardı zaten küçük baton kalıba koydum. Evde unun olmadığını yumurtayı çırptıktan sonra fark ettim
İki yumurta birer çay bardağına yakın şeker süt ve sıvı yağ, kabartma tozu ve vanilya. Harcı üçe böldüm. Kırmızı gıda boyası ile karıştırıp şu minicik kuş üzümlerinden attım biraz. Birazını da kakaolu yapıp içine damla çikolata ekledim. Sade kısma da birkaç tane damla çikolata koyup mozaik yapmaya çalıştım. Bakalım sürrealist çalışmam nasıl sonuçlanacak

Bereketli olsun. Zor iş vesselam.

Öyle herkes üstesinden gelemez seni tebrik ediyorum
Çok teşekkür ederim kızım biraz daha büyüse daha rahat olacak da tam merak keşif dönemi...anneye ihtiyaç duyuyor öyle olunca zor oluyor biraz ama rabbim sağlık versin...gerisi olup gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…