- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Boşver biz de yemiş oluruz.Onlari saymıyorum artık ben saldım gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver biz de yemiş oluruz.Onlari saymıyorum artık ben saldım gitti
Tabi ne sandınCakkaaaal yaptın mı kız pastani
He valla emaaaanBoşver biz de yemiş oluruz.
Birazda bünyryle alakalı aslında,benimdedönem dönem oluyordu,slında yesem hemen kilo alıyorum hormonlarada bakıldı bişi çıkmadı hiç.Abla bende evlendiğimde 45 tim 9 senede anca 5 kilo alabildim onuda vermişim işte,biz niye böyle oluyoz ya bısey yakışmıyor sonra
İnşallah kışin alabilirim .
Boyun uzunmu abla
Bu ne hız essahmi diyon aç konuyu ACC ne aldın seeen tenhalara gel bakimTabi ne sandın
Ben fasülye den katılıyorum bu ayBu ne hız essahmi diyon aç konuyu ACC ne aldın seeen tenhalara gel bakim
Yuh ciddi ciddi yapmış sjsjsjjs pasta tabaklarını nerden aldın?Tabi ne sandın
Urfa hatırasıYuh ciddi ciddi yapmış sjsjsjjs pasta tabaklarını nerden aldın?
Urfa mı peki teşekkürler ajajajajUrfa hatırası
Tabi yaa, ne sandınUrfa mı peki teşekkürler ajajajaj
Benim yerime de lutfeeeeeennnBı sıralar zayıf insanlara terlikle vurasım var peril
Baktirmadim abla biz ailecekte zayıfiz aslinda ama en zayıf benim yinede.Birazda bünyryle alakalı aslında,benimdedönem dönem oluyordu,slında yesem hemen kilo alıyorum hormonlarada bakıldı bişi çıkmadı hiç.
34 beden giydiğimi biliyorum yani,o zaman kilo aldıracak şerylerden yiyecen.
Tsh hormonlara baktırdın mı hiç,metabolizmaya bakılıyor,eşimde zayıftır zor kilo alıyor oda.
Boyum uzun değil öyle minnoşumdur 1.61 filanım yani.
Yapmış bile pastasını harika olmuşş
Bende cakkal gayette güzel olmuşBen fasülye den katılıyorum bu ay
Bir baktır istersen gerçi birazda ailesel olmanın etkisi buda.Baktirmadim abla biz ailecekte zayıfiz aslinda ama en zayıf benim yinede.
Bende yiyorum gece bile ekmek arası vs yapar yerim aslında ama bende zor alıyorum işte.
Yinede bir baktirayim abla ben ozaman .Bir baktır istersen gerçi birazda ailesel olmanın etkisi buda.
Yapmış bile pastasını harika olmuşş
Teşekkürler canlarBende cakkal gayette güzel olmuş
Sağlık ocağı bile bakıyor buna,aç karnına oluyordu herhalde.Yinede bir baktirayim abla ben ozaman .
Çok güzel olmuş ellerinize sağlıkYarışma kategorisi : Pasta Tarifleri
Eki Görüntüle 3122851
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
Chesecake kategoriye dahil değildir..
Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Pasta Tarifi Adı + Sponsor şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Eylül 2022
En son başvuru tarihi : 24 Eylül 2022
Oylama başlama tarihi : 25 Eylül 2022
Oylama bitiş tarihi :30 Eylül 2022 23:59
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Önemli yeni kural ;
-Tarif yapılmadan önce Bölüm Editörü '' Nevreste '' ye hangi tarifi yapacağınız hakkında bilgi verilmesini rica edeceğiz. Tarif yönetim tarafından uygun görülürse size bildirilecek ve ona göre tarifinizi yapacaksınız. Bildirilmeden yapılan tarifler kabul edilmeme riski bulunduğunu ifade etmeliyiz.
-Yarışmaya katılan üyelerimizin tariflerini profillerde veya başka konularda paylaşmaları yasaktır.Oylama zamanı ''Yarışma başladı, bende katıldım ''gibi tarifine oy talep etmek ,yönlendirme yapmak yasaktır.
- Yarışmaya daha önceki yarışmalarda 3 kez kazanan üyemiz 4. kez birinci olduğunda o yarışmada oylarda 2. sırada ki üye kazanmış kabul edilir.
Ellerine sağlık olsun mavişimTeşekkürler canlar