- 22 Temmuz 2017
- 44.067
- 130.890
VKI 19 nedir yahu, sen bitmişsin ablamBendekini çözemedim hangisi olduğunu,motive ediyor bizi tikkat et kilo alma diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VKI 19 nedir yahu, sen bitmişsin ablamBendekini çözemedim hangisi olduğunu,motive ediyor bizi tikkat et kilo alma diye
En son haziran sonundaki vki idi,16 kilo verdim yasocum,şimdi 51.5 filanım tatilden döneyim gene başlarım eskiden daha fenaydım 45 -50 arasıydım hep.VKI 19 nedir yahu, sen bitmişsin ablam
Seninkini bana versin3. gelmedi canım. Ben 3 kepliyim
Valla benim kilo almam lazım ablaBendekini çözemedim hangisi olduğunu,motive ediyor bizi tikkat et kilo alma diye
YasooooomGünaydın can
Kaç kilosun ki şimdiSeninkini bana versin
Valla benim kilo almam lazım abla
Yasooooom
SüperrrrrrrrrrAldım bende tarifimiiii accik geç olsada
Gülme amaKaç kilosun ki şimdi
Yokk valla gülmem deee hadiiii şimdiGülme ama
48 bir iskeletorumYokk valla gülmem deee hadiiii şimdi
Ben daha beterdim senden uzun yıllar hep 45 idim kemikler çıkmıştı hatta48 bir iskeletorum
Despacitoyu sayma ya onda pandispanya falan yoktu. İlk defa pasta gibi pasta yapacağım.Duyda inanma
Abla bende evlendiğimde 45 tim 9 senede anca 5 kilo alabildim onuda vermişim işte,biz niye böyle oluyoz ya bısey yakışmıyor sonraBen daha beterdim senden uzun yıllar hep 45 idim kemikler çıkmıştı hatta
Guzel yapma valla pıçaklarımDespacitoyu sayma ya onda pandispanya falan yoktu. İlk defa pasta gibi pasta yapacağım.
Yaaa cidden gormuyorum sosyalim ama şimdi mesajlarda bildirim cıktı baska zaman cıkmıyormu kiii nasılsın kuşumBu gızan niye benim alintilarimi görmüyor
Bı sıralar zayıf insanlara terlikle vurasım var perilAbla bende evlendiğimde 45 tim 9 senede anca 5 kilo alabildim onuda vermişim işte,biz niye böyle oluyoz ya bısey yakışmıyor sonra
İnşallah kışin alabilirim .
Boyun uzunmu abla
Kaçinnnmmm kaçiiiinnn Ama varya bak aşırı zayiflar da az biraz kilolu insanlara özeniyor çok zayiflikta iyi değil bişey yakışmıyor ori .Bı sıralar zayıf insanlara terlikle vurasım var peril
Onlari saymıyorum artık ben saldım gitti
Cakkaaaal yaptın mı kız pastani