- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Ben de ilk defa pasta yapacağım. Yalnız değilsin bebişim.bende ilk defa yapıcam inşallah elimi ayagima bulaşmam pastayi ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ilk defa pasta yapacağım. Yalnız değilsin bebişim.bende ilk defa yapıcam inşallah elimi ayagima bulaşmam pastayi ..
genelde kolay pastaya kaçiyordumBen de ilk defa pasta yapacağım. Yalnız değilsin bebişim.
Duyda inanmaBen de ilk defa pasta yapacağım. Yalnız değilsin bebişim.
Benim ki bugün yarın gelirGene döktürecekler bizim hanımlar ne tarifler gelirşimdi uzaktan ekrana yapışacaz gene
Süper heyecanle bekliyor olacağız .Benim ki bugün yarın gelir
Yesin seni krokanlı pastan koçumGünaydın kestaneli krokanlı pastalarım
İki sapkanda gelmiş yaso benim niye gelmediiiiğğğGünaydın kestaneli krokanlı pastalarım
Bendede 8.takım çıktı oysaki hiç alakam yoktu,sadece sesu vardı oda gitmiş.İki sapkanda gelmiş yaso benim niye gelmediiiiğğğ
Abla bendeki arida zayıflama topigininmis zayifligima ödül verdi zaar emmiBendede 8.takım çıktı oysaki hiç alakam yoktu,sadece sesu vardı oda gitmiş.
Yi beni paşamYesin seni krokanlı pastan koçum
3. gelmedi canım. Ben 3 kepliyimİki sapkanda gelmiş yaso benim niye gelmediiiiğğğ
Bendekini çözemedim hangisi olduğunu,motive ediyor bizi tikkat et kilo alma diyeAbla bendeki arida zayıflama topigininmis zayifligima ödül verdi zaar emmi
Günaydın canGünaydın tünaydın
Yidimmm bilem koçummmYi beni paşam