En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
bende kızı anaokula gönderemiyom öksürük var bide burnu akıyor hasta ya
daha okulun ilk haftasinda hasta oldu.
gecmis olsun
günü var sonra napayim
valla çok pahalı..
ama çok beğendim moda selvimi bende çok beğeniyorum.:) al ordan :)
bende ordan aliyorum cogunluk :)

Günaydınlarrr

Günaydınalr berrecim

Bağışıklığı düzelene kadar maalesef böyle,bizim minnoşta kreşe başladı oda sürekli hasta oldu hep.
geçmiş olsun abla..
hasta olan çocuklari almiyor öğretmen dedi zaten hasta olan çocuğunu gönderme diye. yinede gönderen varmiş.. hoop kızıma geçti..
pekmezli su nane limon ve ilaç veriyoruz geçsin diye..
kızım da sevmiyo hasta olmayi
off hasta olmaktan nefret ediyom okulumu öğretmenimi arkadaşlarimi özledim diyo sıkılıyo evde.

Günaydınlarrr

Günaydınalr berrecim

Bağışıklığı düzelene kadar maalesef böyle,bizim minnoşta kreşe başladı oda sürekli hasta oldu hep.
Abla o yaşlarda hep öyle
Dün görümcemle konuştum. Oğlu 5.5 yaşında, bu yıl anaokuluna başladı. Daha ilk haftadan hasta olmuşGeçen yılda gönderdi. Yani ilk değil ama bu yaşlarda bağışıklık kazanana kadar sık hasta oluyorlar.
Geçmiş olsun

Günaydınlar nevoşcum
Sağol canısı.
Hasta oldumu yollanmaz zaten,çocukların kaçışı yok bundan illa olacaklar toplu ortamdalar zaten.
Biri hasta oldumu diğerine bulaştırıyor maalesef.

Saol nevoşcum,bakalım bizimki ne yaoacak geçen sene oda çok hastalanmıştı bu sene ne olacak.
Bağışıklık kazanana kadar işte,sağlam olan çocukta kapıyor hemen bir anda.
Evet gelin olacak cok az kaldi tam bir ay 2 gun kaldi ve tahmin et ben hazirmiyim
Düğün varmış hayırlı olsun,kıyafetmi bakıyon kendşne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…