- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.097
- 1.423
- 60
Günaydınlarrrgünaydin..:)
Günaydınalr berrecimGünaydın
Bağışıklığı düzelene kadar maalesef böyle,bizim minnoşta kreşe başladı oda sürekli hasta oldu hep.bende kızı anaokula gönderemiyom öksürük var bide burnu akıyor hasta ya
daha okulun ilk haftasinda hasta oldu.
gecmis olsunbende kızı anaokula gönderemiyom öksürük var bide burnu akıyor hasta ya
daha okulun ilk haftasinda hasta oldu.
günü var
bende ordan aliyorum cogunluk :)valla çok pahalı..
ama çok beğendim moda selvimi bende çok beğeniyorum.:) al ordan :)
hosgeldin nevoGünaydın
Kimin düğünü varevet ucmus fiyatlar ama magazalarda 2 binden asagi abiye yok diyorlae
Hoş buldukhosgeldin nevo
geçmiş olsun abla..Günaydınlarrr
Günaydınalr berrecim
Bağışıklığı düzelene kadar maalesef böyle,bizim minnoşta kreşe başladı oda sürekli hasta oldu hep.
Abla o yaşlarda hep öyleGünaydınlarrr
Günaydınalr berrecim
Bağışıklığı düzelene kadar maalesef böyle,bizim minnoşta kreşe başladı oda sürekli hasta oldu hep.
Hayırlı olsun. Demek kardeşin evleniyor.eski yarismacilardan gonul evleniyor
Evet gelin olacak cok az kaldi tam bir ay 2 gun kaldiHayırlı olsun. Demek kardeşin evleniyor.
niye 3 ay ya 1 aylık yapsingecmis olsun
günü varsonra napayim
bende ordan aliyorum cogunluk :)
Günaydınlar nevoşcumGünaydın
Sağol canısı.geçmiş olsun abla..
hasta olan çocuklari almiyor öğretmen dedi zaten hasta olan çocuğunu gönderme diye. yinede gönderen varmiş.. hoop kızıma geçti..
pekmezli su nane limon ve ilaç veriyoruz geçsin diye..
kızım da sevmiyo hasta olmayi
off hasta olmaktan nefret ediyom okulumu öğretmenimi arkadaşlarimi özledim diyo sıkılıyo evde.
Diyete mi başladınEvet gelin olacak cok az kaldi tam bir ay 2 gun kaldive tahmin et ben hazirmiyim
cekecegiz ceremesini iyi oldu mustehak bizeniye 3 ay ya 1 aylık yapsin
yoooDiyete mi başladın
3-5 verirsin aslında daha çokmuş.
Saol nevoşcum,bakalım bizimki ne yaoacak geçen sene oda çok hastalanmıştı bu sene ne olacak.Abla o yaşlarda hep öyle
Dün görümcemle konuştum. Oğlu 5.5 yaşında, bu yıl anaokuluna başladı. Daha ilk haftadan hasta olmuşGeçen yılda gönderdi. Yani ilk değil ama bu yaşlarda bağışıklık kazanana kadar sık hasta oluyorlar.
Geçmiş olsun
Düğün varmış hayırlı olsun,kıyafetmi bakıyon kendşne.Evet gelin olacak cok az kaldi tam bir ay 2 gun kaldive tahmin et ben hazirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?