- 8 Haziran 2013
- 57.073
- 151.585
- 898
Bide Leyla versiyonu var o hepten feciiKim bu cocuuuuğ ahahaha kulagimizin pası silindi tisikkirliiiiir
Tanıştım tanistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide Leyla versiyonu var o hepten feciiKim bu cocuuuuğ ahahaha kulagimizin pası silindi tisikkirliiiiir
Tanıştım tanistim
Dün akşam bende baktım cumhurbaşkanlı versiyonu yapmışlar geri al diyorC A N O bu cocugu canli yayinda izledim canli yayina aldigi unluleri pat diye atiyor bazen
Hosgeldin gunaydin :)Günaydın
nabergünaydin..:)
iyiym miniğim senden ne haber :)
iyi bende kahvalti ettirdim cocuklara oglanlar gitti okula kizla oturuyiruz :))iyiym miniğim senden ne haber :)
evet ucmus fiyatlar ama magazalarda 2 binden asagi abiye yok diyorlaeMinik Duduklu Tencere şu elibseler çok güzel yaa..
fiyatlarda uçtu.. 450 tl den aşagi yok..
ilk olan bordı mu mürdüm mü o çok hoş..
bide gül kurusu begendim..
bende kızı anaokula gönderemiyom öksürük var bide burnu akıyor hasta yaiyi bende kahvalti ettirdim cocuklara oglanlar gitti okula kizla oturuyiruz :))
valla çok pahalı..evet ucmus fiyatlar ama magazalarda 2 binden asagi abiye yok diyorlae
bende ekimi bekliyorum migime geri döncemMinik Duduklu Tencere allahını seversen şu adı değiş