- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.097
- 698
yaaa HanimKelesimiGetir abla nerdesin ya öksüz kaldım sensiz diyetteHanimKelesimiGetir sekerciğim gel de tüýo ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa HanimKelesimiGetir abla nerdesin ya öksüz kaldım sensiz diyetteHanimKelesimiGetir sekerciğim gel de tüýo ver
Vücut alışana kadar normal,ama sen zaten kuş kadarsın,neyine senin diyet anlamadimbaşım dönüo jennam ama pes etmek yok
hiç bir kıyafetime sığmıyor jennamVücut alışana kadar normal,ama sen zaten kuş kadarsın,neyine senin diyet anlamadim
G5 masaj falan yaptırhiç bir kıyafetime sığmıyor jennam
doğum sonra kalan direnç kilolarım baldırımda ve göbeğimde birikti
ben bölgesel zayıflama diye bişey yk die düşünüorum
iyisimi toptan kilo vermek
öyle antel dantel işler beni aşar jennam yaG5 masaj falan yaptır
Kiz kolayca gider işte,ne entel danteliöyle antel dantel işler beni aşar jennam ya
Hataylıyık Allahın adamıyık
Bildim bildimmmm de dememmmİsmi lazım değil ablişko
Günaydınlar şekercimmHanimKelesimiGetir sekerciğim gel de tüýo ver
Oyyyyy kıyammam ben fıstığımaaa geldim geldimmmmyaaa HanimKelesimiGetir abla nerdesin ya öksüz kaldım sensiz diyette
Günaydın şekerciğim, hosgeldinNasıldı tatil ?Bildim bildimmmm de dememmm
Günaydınlar şekercimm
Oyyyyy kıyammam ben fıstığımaaa geldim geldimmmm
param yk jennamKiz kolayca gider işte,ne entel danteli
abla hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBildim bildimmmm de dememmm
Günaydınlar şekercimm
Oyyyyy kıyammam ben fıstığımaaa geldim geldimmmm
Günaydın şekercim,süperdi dünlendim mi yoruldum mu bilmiyorum,cadınun peşinde koşmaktan mahvolduk anasıyla beraber.Güzeldi herşey yedim gene affetmedim hiç,çok çeşit oluyor aç kalmaya fırsat bile olmuyor hiç orada.Günaydın şekerciğim, hosgeldinNasıldı tatil ?
niye vermeuesin bagirsak dolulugun gitmistir
Hoş buldum fıstığım sağolparam yk jennam
abla hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2 günde zor biraz sanki,tartının pili azalmaya başladıysa bazen kiloda farklı olabiliyor yaşadım çünkü,inşallah vermişsindir.
Sefan olsun şekerciğim, sen yine dengelersinGünaydın şekercim,süperdi dünlendim mi yoruldum mu bilmiyorum,cadınun peşinde koşmaktan mahvolduk anasıyla beraber.Güzeldi herşey yedim gene affetmedim hiç,çok çeşit oluyor aç kalmaya fırsat bile olmuyor hiç orada.
Sende de para yoksa be kuzuparam yk jennam
abla hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydn ablacimGünaydınlar şekerlerimmm
Aynen eskşye dönmem lazım genee,2 kilo filan kaldı onuda veririmSefan olsun şekerciğim, sen yine dengelersin
Günaydınlar münnoşummgunaydn ablacim