Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık afiyet olsunKekimin bana kalp vermesi şaka mııı Eki Görüntüle 3427025
Teşekkür ederimEline sağlık afiyet olsun
Kolay gelsin, sabrın bol olsun. Kısa sürede öğrenir inşallahKüçük artık altını sardırmak istemiyor bez bırakma süreci ne girdik yoğunum yorgunum dk başı tuvalete gidelim diyor
Kolay geleKüçük artık altını sardırmak istemiyor bez bırakma süreci ne girdik yoğunum yorgunum dk başı tuvalete gidelim diyor
İnşallah hava ısınsın diye bekliyordum ben kendisi beklemedi ağlıyor bez takma diyor bir 5 gün iyi geçti büyüklerde 2 yaşta bıraktıKolay gelsin, sabrın bol olsun. Kısa sürede öğrenir inşallah
İnşallahKolay gele
Afiyet olsun Seda.Sabah 11 de esimin yanına gittim.
Markete ordan evin eksigini aldım.
Simdi dinleniyorum.
Sağol Evet fırına koyup pişireceğim.Afiyet olsun Seda.
Dinlen bakalım .
Akşama yemeğin var mı.
Kolay gelsin. Bizde daha yeni o süreci atlattıkKüçük artık altını sardırmak istemiyor bez bırakma süreci ne girdik yoğunum yorgunum dk başı tuvalete gidelim diyor
Sağ ol esliiiKolay gelsin. Bizde daha yeni o süreci atlattık
İstemesi daha iyi. Benim ki geç bırakmıştıİnşallah hava ısınsın diye bekliyordum ben kendisi beklemedi ağlıyor bez takma diyor bir 5 gün iyi geçti büyüklerde 2 yaşta bıraktı
Fırın yemeklerini daha mı çok seversinSağol Evet fırına koyup pişireceğim.
Nickimi esli mi yapsam acabaSağ ol esliii
Böyle de güzelNickimi esli mi yapsam acaba