- 1 Aralık 2021
- 12.008
- 40.205
- 34
Hava dışında herşeyNe gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava dışında herşeyNe gibi
Anlıyorum terazi olarakDeğişken ruh halim var benim ikizler olunca öyle
Anlıyorum terazi olarak
Çay içeceğim bekliyorum demlenecek inşallası
Ben yufkayı aldım, güneşi bekliyorum Yarın geliyorum bir günlüğüne dedi bakalımNe gibi
Yağmur sunumlu tantuni yapmıştım beeBen yufkayı aldım, güneşi bekliyorum Yarın geliyorum bir günlüğüne dedi bakalım
Sende istememişsindir yağmur yağsın, şimşek çaksın öyle denk gelmiştir. Biz artık tarifi yaparken 10 günlük hava raporuna bakıyoruzYağmur sunumlu tantuni yapmıştım bee
Bak örtüdeki yağmur damlalarınaSende istememişsindir yağmur yağsın, şimşek çaksın öyle denk gelmiştir. Biz artık tarifi yaparken 10 günlük hava raporuna bakıyoruz
Efsanesi. Tantuni senin tariften sonra yasaklandı sanki Fasülyeler kervanına katıldı güzelim tarifBak örtüdeki yağmur damlalarınaEki Görüntüle 3426045 Eki Görüntüle 3426046
Hadi bakalımBen yufkayı aldım, güneşi bekliyorum Yarın geliyorum bir günlüğüne dedi bakalım
İnşallah ekmezHadi bakalım
Aynı zamanda beni fasülye yapmıştıEfsanesi. Tantuni senin tariften sonra yasaklandı sanki Fasülyeler kervanına katıldı güzelim tarif
Bende ramazanda kapkaranlık havada çektim ama balkondaBak örtüdeki yağmur damlalarınaEki Görüntüle 3426045 Eki Görüntüle 3426046
Tüm sırrı bozdun elticim.Bende ramazanda kapkaranlık havada çektim ama balkonda
Zaten güneşte olmuyor kiBende ramazanda kapkaranlık havada çektim ama balkonda
Ben mangolia ile olmuştum hey gidiAynı zamanda beni fasülye yapmıştı
Önemli olan dış cephede olmasıTüm sırrı bozdun elticim.
Aynen kötü çıkıyorZaten güneşte olmuyor ki
Aynen, gün ışığı önemliÖnemli olan dış cephede olması
Güneş değil, gün ışığı alsın. Bedavaya bilgi veriyoruz. Alan alsınÖnemli olan dış cephede olması