Benim önlisans neredeyse 3 yıl önce bittiAllah zihin acikligi versinkolay gelsin
maşallah üni ye ne çabuk bitirdin .zaman ne çabuk geçiyor ya
Bana da baslarken gençsin sende baslasana demiştin bayağı oldu hakikaten. Bende geç kaldım ama bir sonraki sene bende gireceğim üni sınavınaBenim önlisans neredeyse 3 yıl önce bittiLisans seneye bitecek O bitmeden şansımı deneyeceğim.
Teşekkür ederim.
Gir tabi, illa iş için okunmazBana da baslarken gençsin sende baslasana demiştin bayağı oldu hakikaten. Bende geç kaldım ama bir sonraki sene bende gireceğim üni sınavına
Bende ortaogretim e basvuru yaptım. İnşallah sıkıntı olmazsa gireceğimGir tabi, illa iş için okunmazkendimiz için bir şeyler yapıyoruz.
Teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsunBende ortaogretim e basvuru yaptım. İnşallah sıkıntı olmazsa gireceğim
Başarılar diliyorum nevo gönlünce olsun inşallah
Nevoş çok çalıştı yaOfffff sınav başladı, çok heyecanlı yaaaşu paragraflari gavura sorar gibi sormayın yaaaawwwwwwww bizi yediniz bitirdiniz, nevosu rahat bırakın zalimler
Akşama hazır mıyız gençler
Şimdi kpss hesaplasina baktim da sınavla ilgili paylasimlarda hep zor olduğunu yazmışlar birde çicek sorularından bahsetmislerNevoş çok çalıştı ya
Kolay sınav yokŞimdi kpss hesaplasina baktim da sınavla ilgili paylasimlarda hep zor olduğunu yazmışlar birde çicek sorularından bahsetmisler
Ben hazırım, kilicimi çektim ilk tarifi kapicamAkşama hazır mıyız gençler
Performansını görelimBen hazırım, kilicimi çektim ilk tarifi kapicam
Ben hazırım, kilicimi çektim ilk tarifi kapicam