- 28 Ekim 2022
- 5.970
- 14.709
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabiliyor boş olunca daha çok buzlanma sonrası bende yaşadım aynı sorunu çalıştı sonrasında şimdi fişi çekip kapakları açıp gidiyorum yazlığa gitme öncesiŞimdilik düzeldi gibi. Fişi çekip arkasını elektrili süpürge ile süpürüp su püskürterek temizledik. Buzluğun arka kısmında buzlanma vardı deliklerden görünüyordu, eşim fön makinasını tutup eritti. Yaklaşık 12 saatte fişi çekilip kapalı kaldı, şuan soğutuyor değişmezse. Aynı işlemleri yaparız diye korkusundan bozulmaz herhalde
İyi günler kızlar
Nasılsın nane görüşemiyoruz uzun zamandır canım.İyi günler kızlar
Iyiyim şükür sen nasılsınNasılsın nane görüşemiyoruz uzun zamandır canım.
Yine başladı mı görümce sorunsalı nasıl tutturuyor tarif alma gününü
İstihareye yatıyormuşYine başladı mı görümce sorunsalı nasıl tutturuyor tarif alma gününü
Kimse de buna yorum yazmamışİyi akşamlar, İpucu var mı hangi kategori olacak. Konu açılınca o an aklıma tarif gelmiyor, gelen de hemen kapılmış oluyor
Hahahahahahaaaa canom yaaa
Yine başladı mı görümce sorunsalı nasıl tutturuyor tarif alma gününü
Ağlayacak omuz lazımsa haber ver ,yakınız nasılsaHahahahahahaaaa canom yaaa
Yok gelemedi aksilik çıktı simdilik
Ah hemsosuuuu sevindim yoksa ilk tarifi nasıl kapardimAğlayacak omuz lazımsa haber ver ,yakınız nasılsa
Kadin gorumceler vadisi pusu gibi hemsom,iyi olmuş gelmemesiAh hemsosuuuu sevindim yoksa ilk tarifi nasıl kapardim
Pusu bozuldu, yaşasın gelinler gelsin popi tarifKadin gorumceler vadisi pusu gibi hemsom,iyi olmuş gelmemesi
Gazan mübarek olsun, pusu saatlerinde buluşmak ümidiylePusu bozuldu, yaşasın gelinler gelsin popi tarif
Kılıçlar kuşandi hemsosuu, o tarif buraya gelecek savaş çıkarGazan mübarek olsun, pusu saatlerinde buluşmak ümidiyle
Etiketimi yapar, uzaktan kapismayi izlerim hemşo,benim olayım bu siz kapisinKılıçlar kuşandi hemsosuu, o tarif buraya gelecek savaş çıkar