- 22 Temmuz 2017
- 43.991
- 130.716
Gözü dötüme, gözü dötüme.Göz var gözü olanın gözü çıksın yasocanim, muhteşem gözüküyor afiyet olsun
Teşekkürler Frida’m.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözü dötüme, gözü dötüme.Göz var gözü olanın gözü çıksın yasocanim, muhteşem gözüküyor afiyet olsun
Ellerine sağlık Yasom
Afiyet olsun
Sedacim eline sağlık afiyet olsun
Teşekkür ederim Canom.Ellerine sağlık Yasom
Teşekkür ederim.Afiyet olsun
Teşekkür ederim Canom.
Teşekkür ederim.
48 saat diye biliyorum deynep .yani benim ariza için 48 yazıyor nette .ne zaman ariza için arasak tamirciler hep 2 gün diyor
Bende esin gibi geçen boşalttım 7 -8 saat dayanabildim soguk su yok hersey meydanda dayanamadım. Benim yaptığım zaman kurban öncesiyei hadi kimseye minnet etmeyeyim dedim bende dondurucu dq yok ayrıca ama olmadı hala akıtıyor. Benimki 16 seneyi doldurdu ömrü bitiyor bence
Şimdilik düzeldi gibi. Fişi çekip arkasını elektrili süpürge ile süpürüp su püskürterek temizledik. Buzluğun arka kısmında buzlanma vardı deliklerden görünüyordu, eşim fön makinasını tutup eritti. Yaklaşık 12 saatte fişi çekilip kapalı kaldı, şuan soğutuyor değişmezse. Aynı işlemleri yaparız diye korkusundan bozulmaz herhaldeAynı sorun bizde de olmuştu. En az 2 gün fişi çekili kapıları açık olması gerekiyor. Dondurucu kısmı buzlanma yaptıysa böyle oluyormuş. Serviste aynı bu uygulamayı yaptıracak çağırdığınızda.
Bir el feneri ile boşluklardan bakın buzlanma yapmış mı? Geçmiş olsun sorun çözülür umarım
İyi akşamlarYakşamlar
Nasılsın canım ?İyi akşamlar
İyiyim sağ ol tatlım sen nasılsınNasılsın canım ?
Ben de iyiyim canım benim sen de sağolİyiyim sağ ol tatlım sen nasılsın
Ben de iyiyim canım benim sen de sağol
Ben hiç fark etmedim .Sedacim eline sağlık afiyet olsun
Birseyi merak ediyorum,sorsam ayıp eder miyim çikolatayı neden ters koyuyorsun, genelde fotolarinda hep ters duruyor reklamı gözükmesin diye mi yoksa