- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 296.931
48 saat diye biliyorum deynep .yani benim ariza için 48 yazıyor nette .ne zaman ariza için arasak tamirciler hep 2 gün diyorİş çıkaracak gibiBuzluk yine soğumuş biraz da aşağısı soğutmuyor
Akıtma falan yok sadece fazla soğutmuyor
Derin dondurucu var,Kvnin buzdolabı var, ona boşalttım, yarın pazar alışverişi, dolap boşaldı bayağı, boşken fişini çekeyim dedim.
Netten baktım, dediklerini yaptık
Aynen en az 24 saat fişi çekili kalsın da yazıyordu, eşim sabırsız, yeterli diye sabah taktırdı fişini. Keşke bekleseymişimTamir için servisin götürmesi gerekse de sorun olur. Büyük, geniş biraz. İlk montaja geldiklerinde çıkarmakta zorlandılar, az biryer ini zedelediler, kabul etmedim, geri iade uzun süreç beklemiştim. Bilmiyorum artık, hayırlısı.
Aynı sorun bizde de olmuştu. En az 2 gün fişi çekili kapıları açık olması gerekiyor. Dondurucu kısmı buzlanma yaptıysa böyle oluyormuş. Serviste aynı bu uygulamayı yaptıracak çağırdığınızda.İş çıkaracak gibiBuzluk yine soğumuş biraz da aşağısı soğutmuyor
Akıtma falan yok sadece fazla soğutmuyor
Derin dondurucu var,Kvnin buzdolabı var, ona boşalttım, yarın pazar alışverişi, dolap boşaldı bayağı, boşken fişini çekeyim dedim.
Netten baktım, dediklerini yaptık
Aynen en az 24 saat fişi çekili kalsın da yazıyordu, eşim sabırsız, yeterli diye sabah taktırdı fişini. Keşke bekleseymişimTamir için servisin götürmesi gerekse de sorun olur. Büyük, geniş biraz. İlk montaja geldiklerinde çıkarmakta zorlandılar, az biryer ini zedelediler, kabul etmedim, geri iade uzun süreç beklemiştim. Bilmiyorum artık, hayırlısı.
Oda gelecek zamanı bulduNevooossss yine tarif kapmaca ve yine gorumcemin gelme ihtimali var, soyleyeceklerim bu kadarNevreste
Denk getirmeye çalışsan gelmezOda gelecek zamanı buldu
Ayın 1 inde gelmeyi adet edinmiş görümceNevooossss yine tarif kapmaca ve yine gorumcemin gelme ihtimali var, soyleyeceklerim bu kadarNevreste
30 unda gelecek bu sefer canomAyın 1 inde gelmeyi adet edinmiş görümce
Beni unutmamışsın Nevoşum teşekkür ederimHanımlar merhaba nasılsınızBen iyiyim yeni evime taşındım, yerleştim sayılır
Uzun bir aradan sonra yeniden yarışmalarımıza başlıyoruz.
Kolay bir kategori olacak
1 Eylül Pazar Akşamı saat 20.00-21.00 arasında hepinizi yeni kategorimize bekliyorum. Umarım kimseyi unutmadımSadece yarışmaya katılmak için değil sohbetleriniz konumuza dahil olabilirsiniz
Jenna16
@Kukrim
yasminsay
C A N O
@Margaret Hale
ASSOSyal
@JOYz
@Blue_Peri
@Oriana
pearlshine
@ordinary
@Jou
@sweetgirlcandy
@Eslinna
@Nane Limon Kabugu
@MssPARE
@Hksu
@WunderLost
@Bllossom
sedagaziantep27
@yenGEnC
@tolin
@Minnosprenses
@deynepnaz
@Zekta1
@Begonya2
@Dahliadivin
@Hayalkuran
Tenceresiz kaldim anne
@FusRam
@RedGirl
@Honkiponkitorino
@Oydar
@Hemsirecik
@AriaBlue
@mybiglove
@alsem
@HanimKelesimiGetir
@HAbibte
@Bal0ncuk
@60kiloyum
Rica ederim canımBeni unutmamışsın Nevoşum teşekkür ederimyeni evin yeni düzenin hayırlı olsun çok güzel günleriniz olsun inşallah saatimi kurayım da unutmayayım bu sefer yarışmayı
Ellerine sağlık elticim
Teşekkürler elticim, özlemişim sayfayı kahve kokutmayı.Ellerine sağlık elticim
Bizde özledikTeşekkürler elticim, özlemişim sayfayı kahve kokutmayı.
Göz var