Gel elticim başımın üstünde yerin varSaçma sapan bir girişle geleyim mi elticim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel elticim başımın üstünde yerin varSaçma sapan bir girişle geleyim mi elticim?
Simdi mesela hamur yogurcamm sonra da pide yapicam, bitince sana foti atcam sende bana puan verÇok teşekkür ederim canım benim
Ahhh bilmez miyim
Olsun sen arada sohbete gel bize yemek tüyoları verirsin
Çok kolay bu mu yani diyeceksinizKolay kategori ne eyvah ben uzun zamandır yoktum unuttumanksiyetem yukleniyo
Tamam mutlaka bekliyorumSimdi mesela hamur yogurcamm sonra da pide yapicam, bitince sana foti atcam sende bana puan ver
Teşekkür ederim.Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah
Evin hayırlı olsunnnnHanımlar merhaba nasılsınız Ben iyiyim yeni evime taşındım, yerleştim sayılır
Uzun bir aradan sonra yeniden yarışmalarımıza başlıyoruz.
Kolay bir kategori olacak
1 Eylül Pazar Akşamı saat 20.00-21.00 arasında hepinizi yeni kategorimize bekliyorum. Umarım kimseyi unutmadımSadece yarışmaya katılmak için değil sohbetleriniz konumuza dahil olabilirsiniz
Jenna16
@Kukrim
yasminsay
@C A N O
Margaret Hale
ASSOSyal
@JOYz
@Blue_Peri
@Oriana
@pearlshine
@ordinary
@Jou
@sweetgirlcandy
@Eslinna
@Nane Limon Kabugu
@MssPARE
@Hksu
@WunderLost
@Bllossom
sedagaziantep27
@yenGEnC
@tolin
@Minnosprenses
@deynepnaz
@Zekta1
@Begonya2
@Dahliadivin
@Hayalkuran
@Tenceresiz kaldim anne
@FusRam
RedGirl
@Honkiponkitorino
@Oydar
@Hemsirecik
@AriaBlue
mybiglove
@alsem
@HanimKelesimiGetir
@HAbibte
@Bal0ncuk
@60kiloyum
Sağ ol canımEvin hayırlı olsunnnn
Ayyyyy nevosssss,öyle bi tür var mıydı gercekten Onu bile unuttumÇok kolay bu mu yani diyeceksiniz
Sen kes kurdelayıKurdela kesimi olacak mı peki,haketmedik mi
Sen kes kurdelayı
Çok var aslındaAyyyyy nevosssss,öyle bi tür var mıydı gercekten Onu bile unuttum
Tmm ben el öpmeye gelirim nevosÇok var aslında
Mesela el açması börek
Ya da Margaret Hale ve yasminsay iyi bilir. El açması makarna
Nefessiz katılacaksın bahane yokTmm ben el öpmeye gelirim nevos
En önde ,yıllar oldu sankiNefessiz katılacaksın bahane yok
Yaratıcı tariflerini özledimEn önde ,yıllar oldu sanki
Gel 1 Eylül gel geellllll geellllllhemen buluruz nevosuummmmmmmmYaratıcı tariflerini özledim
Sadece brokoli pişiriyor diyenler utanır mı,sanmamSimdi mesela hamur yogurcamm sonra da pide yapicam, bitince sana foti atcam sende bana puan ver