- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
Nasılsın canım?Güzellik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım?Güzellik
Bereketli olsunEki Görüntüle 3451906 bahçede işlerim var o yüzden giremiyorum bol bol kayısı ve vişne var topladım dahada toplanacak var
Iyiyim ama çok yoğunum bu aralar bahçe işleri var kışlık hazırlıklarNasılsın canım?
Allah iyilik versin,kolay gelsinIyiyim ama çok yoğunum bu aralar bahçe işleri var kışlık hazırlıklar
Sağol çiçeğim sen nasılsınAllah iyilik versin,kolay gelsin
Sicaklarla mücadele işte onun dışında iyiyim canım şükürSağol çiçeğim sen nasılsın
Hadi hayirli olsun,mutlu günlerde oturunSonunda taşındım ama henüz tam yerleşmedim eşyalar gitmiş oldu eve
Burası iyi şimdilik çok sıcak değilSicaklarla mücadele işte onun dışında iyiyim canım şükür
Biz buharlaştıkBurası iyi şimdilik çok sıcak değil
Evet her sene daha da artan bir sıcaklık varBiz buharlaştık
Haftaya daha sıcak olacakmış, yaşarsak göreceğizEvet her sene daha da artan bir sıcaklık var
Evet artacak diyorlar yine kocam yok şehir dışında bana gel en iyisiHaftaya daha sıcak olacakmış, yaşarsak göreceğiz
Kajulari hazirla Türk kahvesi stokla ,geleyim.Evet artacak diyorlar yine kocam yok şehir dışında bana gel en iyisi
Kaju mu kahve alırım bol bol yemek hizmetimiz de varKajulari hazirla Türk kahvesi stokla ,geleyim.
Kajusuz olmaz tamam anlaştık geliyorumKaju mu kahve alırım bol bol yemek hizmetimiz de var
Adresimi biliyorsun her zaman beklerim burada Şarkışla küçük yer zaten alırım seni nereye kadar gelirsenKajusuz olmaz tamam anlaştık geliyorum
Hadi inşallahAdresimi biliyorsun her zaman beklerim burada Şarkışla küçük yer zaten alırım seni nereye kadar gelirsen
Her zaman beklerimHadi inşallah