- 24 Eylül 2018
- 97.372
- 292.808
Çay gelene kadar soğur, börek yapıp kargoya ver ,o zaman düşünürümKendimi nasıl affettirsem bilemedim.
Börek yapıyım çayın yanına derdim ama sıkılmışsındır börek görmekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çay gelene kadar soğur, börek yapıp kargoya ver ,o zaman düşünürümKendimi nasıl affettirsem bilemedim.
Ben iki hafta sonra istifa ediyorum o düşünsünÖyle gibi
Arada Slm yaz kaçKendimi nasıl affettirsem bilemedim.
Ciddi olamazsın.Ben iki hafta sonra istifa ediyorum o düşünsün
Senin süreç şimdiden baş dönduruyor aşkomBen iki hafta sonra istifa ediyorum o düşünsün
Sonra da kaçtı diyorsunuz hahaArada Slm yaz kaç
KK da değil tabi kiCiddi olamazsın.
Tamam inşallah gel beklerizSonra da kaçtı diyorsunuz haha
Akşamları çocuk uyuturken konuşacağım söz. Saat 20.40 21 gibi buradayım. Oldu mu ?
Börektw küflenir şimdi sıcakta boş ver ahhaÇay gelene kadar soğur, börek yapıp kargoya ver ,o zaman düşünürüm
O zaman küslüğe devamBörektw küflenir şimdi sıcakta boş ver ahha
Baklava aç şerbeti biz dökerizBörektw küflenir şimdi sıcakta boş ver ahha
Yoooo o konuda sen gayet iyisin her yere yetişiyorsun maşallah. Ben mesaj yazana kadar ikiniz bile 4 mesaj yollamış oluyorsunuz bir de şimdi 4 5 kişinin aynı anda konuştuğunu düşünTamam inşallah gel bekleriz
Bende yoğunum yetiştiğim kadarAma en azından Günaydın yazıyorum
Bir yandan başka neler neler yapıyoruzYoooo o konuda sen gayet iyisin her yere yetişiyorsun maşallah. Ben mesaj yazana kadar ikiniz bile 4 mesaj yollamış oluyorsunuz bir de şimdi 4 5 kişinin aynı anda konuştuğunu düşün
Sen bana gel kuş sütü olmasa da süt reçelini kadar donatalım masanıO zaman küslüğe devam
Yaa arada bdv ye gidip haber getiren de oluyordu oralardan hahahaBir yandan başka neler neler yapıyoruz
Adamakla mal tükenmez derler ,bilemedimSen bana gel kuş sütü olmasa da süt reçelini kadar donatalım masanı
Çocuklar iyi mi? Sağlıkları falanYaa arada bdv ye gidip haber getiren de oluyordu oralardan hahaha
Yufkadan börek zor geldi,baklava hiç yapmazBaklava aç şerbeti biz dökeriz
Konu atsın aşkoAdamakla mal tükenmez derler ,bilemedim
Oda doğruYufkadan börek zor geldi,baklava hiç yapmaz