Çocuklar onda kalsın aşkomHiç, selâmı bile bize çok görüyor aşkom,verelim gitsin, hıh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklar onda kalsın aşkomHiç, selâmı bile bize çok görüyor aşkom,verelim gitsin, hıh
Aşko yaaa ,ayni şeyi yazacaktım ahahahahahah süperizÇocuklar onda kalsın aşkom
Aklımız bir aşkomAşko yaaa ,ayni şeyi yazacaktım ahahahahahah süperiz
Aynen öyle aşkomAklımız bir aşkom
Aynen öyle aşkom
Yine kaçtı aşkom
500gram kilo mu Ay hahahaİki tane yedim ve o hafta 500 gr eksideydim
Benim zaten son 500 gr kaldı. Sona geldim. Demek sen ondan bize selam bile vermiyorsun
Vallaha o kadar yoğundum ki dua gruplarından bile ayrıldımO artık benim etiketlerimi bile sallamıyor aşkom,boşver
Elbet geri gelecek
Fark ettim aşkom,kendi bilir ,hıh
14 kilo verdim. 500 gr son dokunuşlar artık500gram kilo mu Ay hahaha
Vallaha o kadar yoğundum ki dua gruplarından bile ayrıldım
Şimdi toparladım çok şükür
Hissediyorum ,gelecekElbet geri gelecek
Ben anlamam,bu benim trip yapmama engel olacak bir mazeret değil500gram kilo mu Ay hahaha
Vallaha o kadar yoğundum ki dua gruplarından bile ayrıldım
Şimdi toparladım çok şükür
Çocukları uyutuyorum çok zor iş yaaa istifa etmek istiyorum artık. Bıhtım yaaaaElbet geri gelecek
Hep bahane aşkomBen anlamam,bu benim trip yapmama engel olacak bir mazeret değil
Bende 8 verdim sonra 2 aldım sana zahmet benim içinde 2 3 daha verirsen haha14 kilo verdim. 500 gr son dokunuşlar artık
Bu işten dönüş yok artıkÇocukları uyutuyorum çok zor iş yaaa istifa etmek istiyorum artık. Bıhtım yaaaa
Hiç ikna olmadık aşkomHep bahane aşkom
Yok ben artık vermeyeceğim500 gr daha versem yeterBende 8 verdim sonra 2 aldım sana zahmet benim içinde 2 3 daha verirsen haha
Bende daha yoğun galibaHiç ikna olmadık aşkom
Kendimi nasıl affettirsem bilemedim.Ben anlamam,bu benim trip yapmama engel olacak bir mazeret değil
Öyle gibiBende daha yoğun galiba