- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Ortaokul olsun o da senin güzel hatrınaBende diyorum ilkokul seviyesi değil önlisans diyebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortaokul olsun o da senin güzel hatrınaBende diyorum ilkokul seviyesi değil önlisans diyebiliriz
Şimdi master, doktora yapanlar varSenin ortaokul düşük olurOrtaokul olsun o da senin güzel hatrına
Önlisans miBende diyorum ilkokul seviyesi değil önlisans diyebiliriz
Lisansa geçiş yapacakÖnlisans mi
Her geçen gün çıta yükseliyor bin şükürLisansa geçiş yapacak
Ah ah nerde o eski deli çağları bu kizinOrtaokul olsun o da senin güzel hatrına
Evett askomm elbet birgünnn artık senlede yarışak yav üzledimmmBir gün o şeytanın bacagi kırılacak
HayırÖnümüzdeki ay el açması hamur yapacağız değil mi?
Bekle bekle öldük, fasille dilim şükür artık kuzuEvett askomm elbet birgünnn artık senlede yarışak yav üzledimmm
Hahahahaha bakalımm haziran kategorisi uyacakmı baaaaaaBekle bekle öldük, fasille dilim şükür artık kuzu
Doğum hazirana değil miHahahahaha bakalımm haziran kategorisi uyacakmı baaaaaa
Bundan yapacaktım ne güzel
Hemen yapman lazım kuzuHahahahaha bakalımm haziran kategorisi uyacakmı baaaaaa
Bilmiyorumki nasıl olcak herkes bizde annem kardeşim kocam izne çikıyoHemen yapman lazım kuzu
Hazirana işte 13 hazirana ondan dedimm hahahaha güzel.birşey uyarsa yaparım bolbol nasılsa ev kalabalık diyeDoğum hazirana değil mi
Bir yandan iyi olur kuzu,hemen yaparsan tabi ama sonra fırsat bulman imkansızBilmiyorumki nasıl olcak herkes bizde annem kardeşim kocam izne çikıyo
Evettt ilk güne yapmam lazımki çıksın aradan bakalım bana güzel uyarsa yaparımm son bikez sonra topsrlanana kadar bana müsade olurBir yandan iyi olur kuzu,hemen yaparsan tabi ama sonra fırsat bulman imkansız