- 28 Haziran 2011
- 59.566
- 150.263
Costum yine dalgalaniyorum beennnn
Yeni yeni sevdalaniyorum benn dehsetul vahşet bir dönüş yapmak istiyorum inş nevosum,Allah izin verirse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Costum yine dalgalaniyorum beennnn
Et yemekleri uygun muCostum yine dalgalaniyorum beennnn
Yeni yeni sevdalaniyorum benn dehsetul vahşet bir dönüş yapmak istiyorum inş nevosum,Allah izin verirse
NoooooooooEt yemekleri uygun mu
Aaaa, Temmuz ayı kategorimiz belliEt yemekleri uygun mu
YyyesssNooooooooo
Gidemde gogildan kavurma tarifi arastirayim bari,enterYyyesss
Eevetttt ama herzamanki gibi ikinciye sıkısiyorumm benim şansım ikinci olmak neettKiiiaaaazzzzz çen böggreekkkkk mi yaptın Jou
Temmuzda o varNooooooooo
Hala öğrenemediAaaa, Temmuz ayı kategorimiz belli
Kurban bayramı sonrası standart kategori.
Hayatı sınav olmuş, unutmuş bizi ve belirli 2 kategorileriHala öğrenemedi
Neyse iki ayı kaldı yeniden öğretirizHayatı sınav olmuş, unutmuş bizi ve belirli 2 kategorileri
Bir gün o şeytanın bacagi kırılacakEevetttt ama herzamanki gibi ikinciye sıkısiyorumm benim şansım ikinci olmak neett
Ogrenesi yokmusHala öğrenemedi
Unutanlar unutulanlari asla unutmazlar yasomHayatı sınav olmuş, unutmuş bizi ve belirli 2 kategorileri
Unutulanlar unutanları unutmadı Frida’mUnutanlar unutulanlari asla unutmazlar yasom
Hocam ben ilkokul terkBurası bir nevi okul gibi
Kendine haksızlık yapmaHocam ben ilkokul terk
Yok kız ara verdim ve dönüşüm fecaat oldu yaaa onu diyorumKendine haksızlık yapma
Bende diyorum ilkokul seviyesi değil önlisans diyebilirizYok kız ara verdim ve dönüşüm fecaat oldu yaaa onu diyorum