- 7 Mart 2013
- 6.095
- 18.333
Gündüz normal de gece burası soğuk be Seda. Kombi açmalık hala buralarda hava. DonuyorumKöpüren kahvem
Bugün halılarda toplandı.
Bura sicak .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündüz normal de gece burası soğuk be Seda. Kombi açmalık hala buralarda hava. DonuyorumKöpüren kahvem
Bugün halılarda toplandı.
Bura sicak .
Anladım.Gündüz normal de gece burası soğuk be Seda. Kombi açmalık hala buralarda hava. Donuyorum
Antep’te petekler niye havada hepAnlık ben…
Ahaha aynı şeyin cahili imişizAntep'te kaloriferler niye yukarıda?
Cumartesi gece bitmiş oluyor26 diye yazıyordu ilk sayfada
Cumartesi sabahına yaparım belki Hadi bakalım.Cumartesi gece bitmiş oluyor
Günler çok hızlı geçiyorCumartesi sabahına yaparım belki Hadi bakalım.
Mayıs ayı da nasıl hızlı geçti? Anlayamadım
Benim sadece mutfakta öyle.Antep'te kaloriferler niye yukarıda?
Kuşo alandan tasarruf için muhtemelen. Bu petek yerde olsa benim mutfakta masa koyacak alan kalmıyordu. Direkt petekle bitişik durması gerekecekti.Antep’te petekler niye havada hep
Kusura bakmayın bilmiyorum da
Seninki de mi havadaydı Hiç bahsetmedinKuşo alandan tasarruf için muhtemelen. Bu petek yerde olsa benim mutfakta masa koyacak alan kalmıyordu. Direkt petekle bitişik durması gerekecekti.
Bu arada sadece mutfaklarda böyle, o da her mutfakta değil. Genişse böyle bir şeye ihtiyaç duyulmuyor zaten.
Yooo bahsettim ya. Kaynanamınkinden bile bahsetmiştim.Seninki de mi havadaydı Hiç bahsetmedin
Ben kaçırmışım demek kiYooo bahsettim ya. Kaynanamınkinden bile bahsetmiştim.
Demek Anteplilerin de Karadenizliler gibi kendine has mimari yöntemleri varmışKuşo alandan tasarruf için muhtemelen. Bu petek yerde olsa benim mutfakta masa koyacak alan kalmıyordu. Direkt petekle bitişik durması gerekecekti.
Bu arada sadece mutfaklarda böyle, o da her mutfakta değil. Genişse böyle bir şeye ihtiyaç duyulmuyor zaten.
ben deBen kaçırmışım demek ki