Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz buraya ilk gelip evlenip yerlestigimizde zaten duvarlar kagitliydi ornek dairemis burasi birde tavanda suslemeler var degisik figurler tek benim evde var baska dairelerde yok sebebi tek ornek ilk daire olmasi bizde bastan boyle oldugu icin ayni devam edecez renk desen degisecek.Duvar kağıtlarını söküp dümdüz boyasanız? Bilmiyorum da, daha mı pratik oluyor temizlemesi vs?
Antep demek duvar kağıdı demek. Bilmiyorsan öğren.Duvar kağıtlarını söküp dümdüz boyasanız? Bilmiyorum da, daha mı pratik oluyor temizlemesi vs?
Birde sedef boyaAntep demek duvar kağıdı demek. Bilmiyorsan öğren.
Anlık ben…Birde sedef boya
Cahilmişim, duvar boyasının rengine kanmışım.Antep demek duvar kağıdı demek. Bilmiyorsan öğren.
Benim duvarda böyleydi. Silmesi çok rahat tükenmez kalem bile geçiyor.Anlık ben…
Antep'te kaloriferler niye yukarıda?Anlık ben…
Benim bir tek banyoda yukarıdaydıAntep'te kaloriferler niye yukarıda?
Bu duvar desenini "Evim Güzel Evim"de de yaparlardı. ÖzenirdimAnlık ben…
Cumartesi oylama başlamış oluyor dedim ama cumarteside varmışEtiketlenmeden yazayım. Ya çarlamba ya da cumartesi günü böööreemi yapıciim inşallah Nevreste
Bu hafta yoounum
Çok kullanışlıBu duvar desenini "Evim Güzel Evim"de de yaparlardı. Özenirdim
26 diye yazıyordu ilk sayfadaCumartesi oylama başlamış oluyor dedim ama cumarteside varmış
Çarşamba olsun lütfen
Özellikle küçük mutfaklarda alan açmak için olabilir.Antep'te kaloriferler niye yukarıda?
Mimar Selim Bey dekarasyonu.Bu duvar desenini "Evim Güzel Evim"de de yaparlardı. Özenirdim
Ondan önce başkaları da vardı ama hatırlamıyorumMimar Selim Bey dekarasyonu.