- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.700
- 43
Güneşte gezmek zorBugün çıktım bir ara ,aman aman ,surat oldu 5 karis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güneşte gezmek zorBugün çıktım bir ara ,aman aman ,surat oldu 5 karis
İnşallah aşkom,Çarşamba sonrası yağış gösteriyor bizde nasıl enerjik oluyorum serin havalardaAşko ben arada yelek giyiyorum akşam olunca tüm camları kapattırıyorum. Umarım böyle serin olur.
Mecbur kalmasam çıkmam, yeğenimi alıp bıraktım kursa ,yoksa hiç halim kalmıyorGüneşte gezmek zor
Mecbur olmasam çıkmıyorum. Okulda bitti sayılır. Temmuza kadar rahatımİnşallah aşkom,Çarşamba sonrası yağış gösteriyor bizde nasıl enerjik oluyorum serin havalarda
Aynen bende öyleyimMecbur kalmasam çıkmam, yeğenimi alıp bıraktım kursa ,yoksa hiç halim kalmıyor
İlaçlama falan yok özgürlerAy biliyorum onları ilaçlasalar bari
Temmuzda 50 ye dayanıyor bu düşük hali36mı derece
İyi ki klimanız varTemmuzda 50 ye dayanıyor bu düşük hali
Aynen birde güneş gören taraf camlar yere kadar balkon camı. Akşama kadar yanıyorİyi ki klimanız var
Allah kolaylık versin canımAynen birde güneş gören taraf camlar yere kadar balkon camı. Akşama kadar yanıyor
Klima mecbur açıyoruz. Bir odada yatıyoruz yazın
MisssMecbur olmasam çıkmıyorum. Okulda bitti sayılır. Temmuza kadar rahatım
tansiyonum düştüTemmuzda 50 ye dayanıyor bu düşük hali
Hayvanlar da vaaardirİlaçlama falan yok özgürler
Allah mecbur etmesin de oturalım evimizdeAynen bende öyleyim
Aşko bu seferde kilo alıyoruzYürümek lazımAllah mecbur etmesin de oturalım evimizde
Evde spor yapıyorum aşko,hem eğlenceliAşko bu seferde kilo alıyoruzYürümek lazım
Aşko evde alan kısıtlıNerede öyle mekanEvde spor yapıyorum aşko,hem eğlenceli
Doğru aşkom ,senin için zor olur akşam üstü yürürsün,güneş batıncaAşko evde alan kısıtlıNerede öyle mekan
Her odada birileri var.