Afiyet olsun elticimÇeyiz serme işini bitirdik çok şükür. Evime girişmeden önceki son keyif günüm, duble kahveyi hakettim sanırım.Eki Görüntüle 3260171
Sende yap beraber olsun cancağzımHem de Uludağ Soda eşliğindeAfiyet olsun cancağızım
Teşekkür ederim elticimAfiyet olsun elticim
En güzel içimli olan o bence ,başka içemiyorum ben de ,yapacağım şimdi cancağızımSende yap beraber olsun cancağzım
Sade soda içebildiğim tek hazır içecek, hele de Uludağ ise.
Elticim, dünden beri yazacağım hep aklımdan çıktı.Çok teşekkür ederim canım
Amin inşallah
Serinletici olarak vazgeçilmezim, sadece soda ile yaşayabilirim ama günde 2 adet ile sınırlıyımEn güzel içimli olan o bence ,başka içemiyorum ben de ,yapacağım şimdi cancağızım
Arada içine az vişne suyu katarak dene ,onda güzel oluyorSerinletici olarak vazgeçilmezim, sadece soda ile yaşayabilirim ama günde 2 adet ile sınırlıyım
Hadi yap cancağzım, yeni yudumlamaya başladım kayfemi
Vişneler olunca denerim artık cancağzımArada içine az vişne suyu katarak dene ,onda güzel oluyoryaptım cancağızım, içelim.
Çok teşekkür ederim elticimElticim, dünden beri yazacağım hep aklımdan çıktı.
Yeni yaşın huzur, sağlık, mutluluk ve ailenin hiç ayrılmamacasına kavuştuğu bir yaş olsun.
Yine yaşımız 6 aylığına ayrı kaldı
Dene cancağızımVişneler olunca denerim artık cancağzım
Afiyet şeker olsun, yanına cüğara vereyim mi?
Darldoro’da varliament’de var cancağzım, masanın altından uzattımDene cancağızımDarldoro ya da Varliament ise olar ver
Çok teşekkür ederim elticim
Aynen ablanım
Uzat günümüz şenlensinDarldoro’da varliament’de var cancağzım, masanın altından uzattım
Ama 6 ay ablayım
6 ay sonra yaşıtız
Teşekkür ederim canım