Yarın yaparsınSelam herkese
Çayımı aldım geldim. Bugün tarifimi yapayım dedim görümce aradı geleceğim diye. Rahat çekim yapamam diye vazgeçtim
Zenna'm daha tatlışZenne’m naber yaa
Aaa pardonZenna'm daha tatlışiyiyim canım, senden naber ?
AhAaa pardonzenna’m
Bende iyiyim sıcakla boğuşmaca. Sinekle mücadele devam
Bizim buraya hala yaz gelmedi. Sürekli yağmur yağıyorAaa pardonzenna’m
Bende iyiyim sıcakla boğuşmaca. Sinekle mücadele devam
Burda sivrisinek harici birde küçük sinek çok. Nehirden dolayı yolda yürüyemiyorsun. Burnundan ağzından giriyorlarAhbeni de pek yerler
Biz klima açmaya başladık 36 derece gündüzBizim buraya hala yaz gelmedi. Sürekli yağmur yağıyor
Biz dışarı çıkarken hala ceket alıyoruz, şemsiye hep çantamızdaBiz klima açmaya başladık 36 derece gündüz
Bende öyle istiyorumBiz dışarı çıkarken hala ceket alıyoruz, şemsiye hep çantamızda
Ne giyeceğimizi şaşırdıkBende öyle istiyorum
Ay biliyorum onlarıBurda sivrisinek harici birde küçük sinek çok. Nehirden dolayı yolda yürüyemiyorsun. Burnundan ağzından giriyorlar
Yanıyoruz valla ,şort ,crop takılıyorum evde ferah ferahBiz dışarı çıkarken hala ceket alıyoruz, şemsiye hep çantamızda
36mı dereceBiz klima açmaya başladık 36 derece gündüz
Sıcak hava beni sinirli yapıyor çok, serin hava candırBizim buraya hala yaz gelmedi. Sürekli yağmur yağıyor
Evde serin aşkoYanıyoruz valla ,şort ,crop takılıyorum evde ferah ferah
Aynen aşko çok sıcağı bende sevmiyorumSıcak hava beni sinirli yapıyor çok, serin hava candır
Ev o kadar sıcak değil ama yine de cıbıldak gezme sezonunu açtım,hazır evde kimse yokken aşkoEvde serin aşko
Bugün çıktım bir ara ,aman aman ,surat oldu 5 karisAynen aşko çok sıcağı bende sevmiyorum
Aşko ben arada yelek giyiyorum akşam olunca tüm camları kapattırıyorum. Umarım böyle serin olur.Ev o kadar sıcak değil ama yine de cıbıldak gezme sezonunu açtım,hazır evde kimse yokken aşkoanam gelene kadar free