Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltıya yetişti oysakiBenim börek kahvaltıya yetişir inşallah![]()
Kimse börek yapmıyorBöreehhh yohmu yaaaa
Kimse börek yapmıyor![]()
İşte resim çekmek ve sunum yapmak uğraştırıyorAmaann nedir iki dk sar bitti![]()
Vallahii o var ömürden ömür gitti nezaman yapsam benim kıza birşey oluyor 2 saat cebellestim bi odaya kos bi sunuma koşİşte resim çekmek ve sunum yapmak uğraştırıyor![]()
Aynen canım sunum vs... Bayağı zaman alıyor. Ondan o gün mutlaka boş olmak lazımVallahii o var ömürden ömür gitti nezaman yapsam benim kıza birşey oluyor 2 saat cebellestim bi odaya kos bi sunuma koşmaydanozlar yandi güneş şemsiye altındaydı sıcaktan kurudu tabi tekrar süslee gene koş gene koy ayyy
![]()
Aynen neseki atlattım bana musadeeAynen canım sunum vs... Bayağı zaman alıyor. Ondan o gün mutlaka boş olmak lazım![]()
Vallahii o var ömürden ömür gitti nezaman yapsam benim kıza birşey oluyor 2 saat cebellestim bi odaya kos bi sunuma koşmaydanozlar yandi güneş şemsiye altındaydı sıcaktan kurudu tabi tekrar süslee gene koş gene koy ayyy
![]()
Darısı başımızaAynen neseki atlattım bana musadee![]()
Süperrrr 2 hafta kaldı oylaraDarısı başımıza
Yarın işlerim var. Salı yaparım bende![]()
Daha zaman varSüperrrr 2 hafta kaldı oylara![]()
Aa ben sanıyorum ki oylamalar başladıSüperrrr 2 hafta kaldı oylara![]()
Tabi sen gidip geliyorsun. Ondan kaçırıyorsunAa ben sanıyorum ki oylamalar başladı![]()
Bir pasta bu kadar Nevoş olabilirdi.
Bu halimle bile ortalık savaş alanına dönüyordu. Bebeyle nasıl olur bilmem artık.
Yaaaaa pek güzel nevoşumm
Seni anlatıyor nevosum