- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
İşkencemiyom varken regl olmak
Benim aslında endometriozis kötü ediyor.
Bu ay Qularista diye bir ilaç var onu içtim. En azından şiddeti azalttım
Ama ağrıyı kesmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşkencemiyom varken regl olmak
zor kuzum ya ne diyeyim. Allahın izniyle kısa sürede şu ameliyat işini hallet de rahatla o kanamalar çok yoruyor. sanki çeşme var oluk oluk.... bir de ağrı olursa aman aman... Rabbim ferahlık versin.İşkence
Ama ağrıyı kesmedi.
İşkence
Ama ağrıyı kesmedi.
zor kuzum ya ne diyeyim. Allahın izniyle kısa sürede şu ameliyat işini hallet de rahatla o kanamalar çok yoruyor. sanki çeşme var oluk oluk.... bir de ağrı olursa aman aman... Rabbim ferahlık versin.
Allah razı olsun canım benim inşallahendometriozis de ayrı... sıkıntıların da kısa zamanda geçer inşallah
Hayırlı Bayramlar canımHayırlı bayramlar canlarım benim hepinizi coook öpüyorum
Hayırlı bayramlar kuzum.Hayırlı bayramlar canlarım benim hepinizi coook öpüyorum
evde geçiyor apartman içinde iki komşu geldi, biz de ikisine gittik o kadar.Bayram nasıl gidiyor
Bizde dışarı çıktık. Biraz dolaştıkevde geçiyor apartman içinde iki komşu geldi, biz de ikisine gittik o kadar.
herşey değişti eskiden daha anlamlıydı herşey sankiBizde dışarı çıktık. Biraz dolaştık
Bizim sitede çocuklar bayramı yaşıyordu. 80 daireydik herkes birbirini tanıyordu. Ondan çocuklar bayram kaç gün ise hergün çıkıp şeker topluyordu.Birlikte bahçede takılıyorlardı.Ondan oğlum iki bayramdır çok sıkılıyor. Üç yılda olsa bayramı çok iyi geçirdi.dün gece kuzenle konuştuk telefonda. çocukluğumuzdaki bayramları andık. ne güzeldi doya doya yaşadık dedik. şimdiki çocuklar bayramın anlamını tam olarak bilmiyor.
, Abla netim zaten yoktuda birde 4 gündür kvgildeydim ,anneme gelince girebildim şükür.Hayırlı Bayramlar canım
Yine netin yok mu
Hayırlı bayramlar kuzum.
Mor menekşemm seninde bayramın mübarek olsunHayırlı sabahlar bayramınız mübarek olsun canlar Nevreste
@C A N O @yasminsay @pearlshine @WunderLost Blue_Peri ASSOSyal @JOYz @deynepnaz Margaret Hale @RedGirl başka buradan kimse var mıydı unuttuğum herkesin mübarek olsun
Oy kullanmadım daha cano oylarıma bir zeval getirmedin umarım göremiyorum henüzHayırlı bayramlar canım oyların bana emanet gözün arkada kalmasın
Bu benim gözümden nasıl kaçmış? Gerçi pek giremedim dün siteye. Uykuları azalmaya başladı. İlk günlerdeki rahatlığım yok şu ara. Eve sinmiş bir pudra kokusu hakim. Tadını çıkarıyorum çünkü bu fırsat ele bir daha geçmez. Dükkanı kapattım artık.Margaret Hale bebiş nasıl