- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Cinsiyetleri belli miEvet Nevoşum 15. Haftadayım, zaman cabuk mu geçiyor ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyetleri belli miEvet Nevoşum 15. Haftadayım, zaman cabuk mu geçiyor ne
Evettt nevroşOylama için mi
Oy maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ikisini deAaa öğrenmiştik ama kesin değildi dün kesinleşti.
1 kız 1 oğlan geliyor
Yaaaaaa cok guzel bi haberrr yaa allah kucağına saglıcakla nasip etsinAaa öğrenmiştik ama kesin değildi dün kesinleşti.
1 kız 1 oğlan geliyor
Aman o yufkayı görse yumuşak kağıt zannederYapsın tabi
Yaaaaaaaaaaaaa yirim sizi hem kız hem erkek anası olacaksın kuzum süperAaa öğrenmiştik ama kesin değildi dün kesinleşti.
1 kız 1 oğlan geliyor
Bende tamam canimKocama trip atınca şöyle yazarım.
Tmm
O "tamam" kesinBende tamam canim
Oda bi emojiyle atıyoki aha sıçtukO "tamam" kesin
O kadar vahim mi diyorsunAman o yufkayı görse yumuşak kağıt zanneder
Yok o kadar da değil. Daha dün patatesli milföy yaptım ki sigara böreği geçmişim de var yanii.biraz anası ağladı gibi oldu ama o kadarı da olsun yaniAman o yufkayı görse yumuşak kağıt zanneder
Ellerine sağlık canımYok o kadar da değil. Daha dün patatesli milföy yaptım ki sigara böreği geçmişim de var yanii.biraz anası ağladı gibi oldu ama o kadarı da olsun yaniEki Görüntüle 3263836
Bilirsin görmeden inanmamO kadar vahim mi diyorsun
Yoo olmuş işte nesi varYok o kadar da değil. Daha dün patatesli milföy yaptım ki sigara böreği geçmişim de var yanii.biraz anası ağladı gibi oldu ama o kadarı da olsun yaniEki Görüntüle 3263836
Sağlıcakla dünyaya gelsin bebişlerinAaa öğrenmiştik ama kesin değildi dün kesinleşti.
1 kız 1 oğlan geliyor
Ellerine sağlık olsun harika olmuş.Yok o kadar da değil. Daha dün patatesli milföy yaptım ki sigara böreği geçmişim de var yanii.biraz anası ağladı gibi oldu ama o kadarı da olsun yaniEki Görüntüle 3263836
TişikkirlirEllerine sağlık canım
TişikkirlirEllerine sağlık olsun harika olmuş.
Milföyü yapamayan ölsün zatenYoo olmuş işte nesi var