- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.666
- 60
Onlar bitti zaten bu sefer alt dişler yapılıyor oda sonradan çıktı,alt sağ tarafta sıkıntı oldu hafif bir meyillik vardı onu hallediyorlar.Alt üst farklı olmasın diye başlandı.Hala mı implant ile uğraşıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar bitti zaten bu sefer alt dişler yapılıyor oda sonradan çıktı,alt sağ tarafta sıkıntı oldu hafif bir meyillik vardı onu hallediyorlar.Alt üst farklı olmasın diye başlandı.Hala mı implant ile uğraşıyorsun
Geçmiş olsunOnlar bitti zaten bu sefer alt dişler yapılıyor oda sonradan çıktı,alt sağ tarafta sıkıntı oldu hafif bir meyillik vardı onu hallediyorlar.Alt üst farklı olmasın diye başlandı.
Çok teşekkürler sağol .Geçmiş olsun
Hadi yaGünaydın
Su böreği boşta kaldı. Almak isteyen bana ulaşsın
Kim?
Zerre diye bir arkadaş var ona diyorum
Ay hesabında kafam karışıyor ya. Sanırım ikinci 3 aylık döneme girdikKaç aylık oldunuuz
15 haftalık görünüyorAy hesabında kafam karışıyor ya. Sanırım ikinci 3 aylık döneme girdik
Hazır yufka ile su böreği nasıl yapilacak çok merak ediyorum yalancı su böreği dimi nevosGünaydın
Su böreği boşta kaldı. Almak isteyen bana ulaşsın
Evet Nevoşum 15. Haftadayım, zaman cabuk mu geçiyor ne15 haftalık görünüyor
Hee o mu. O yapamaz yaZerre diye bir arkadaş var ona diyorum
Yani yufkaları tepsiye serip arasına sos dökemiyorsa bilemiyorum
Normal insanlar için öyle deniyor ama benim gebelik biraz şahsına münhasır. Herkesin bulantıları bu dönem biter benimki yeni başladıNetten baktım da altın dönemdeymişsin
Doğuma kadar kusarsın artıkNormal insanlar için öyle deniyor ama benim gebelik biraz şahsına münhasır. Herkesin bulantıları bu dönem biter benimki yeni başladı