- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Seni şanslı seniiiBen gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni şanslı seniiiBen gördüm
Evet sezaryen. Bu sefer tırsıyorum.Hadi inşallah
Sezeryan mı olacak
Sonunda kızını kucağına alacaksınEvet sezaryen. Bu sefer tırsıyorum.
Yok ya tırsma ben 4 sezaryan oldum ilki en zor diyebilirim sonrakilerde ne yaşayacağını bilip daha rahat oluyorsunEvet sezaryen. Bu sefer tırsıyorum.
Ben ilkinde normal doğum diye yola çıktım, son anda sezaryene döndü. Başıma ne geleceğini bilmiyordum. Ameliyat masasında sallanmanın sebebini bile bilmiyordum. Geçen sene açıp sezaryen videosu izledim, izlemez olaydım. Neler yapmışlar bana öyle, içimden geçmişler resmen. Şimdi bunu bildiğim için tırsıyorum.Yok ya tırsma ben 4 sezaryan oldum ilki en zor diyebilirim sonrakilerde ne yaşayacağını bilip daha rahat oluyorsun
O videoları izlemek büyük hata.... güzel şeyler düşünerek gir uyanık kalacaksan zaten sohbet ve bebeği yanına vermeleri inanılmaz güzel oluyorBen ilkinde normal doğum diye yola çıktım, son anda sezaryene döndü. Başıma ne geleceğini bilmiyordum. Ameliyat masasında sallanmanın sebebini bile bilmiyordum. Geçen sene açıp sezaryen videosu izledim, izlemez olaydım. Neler yapmışlar bana öyle, içimden geçmişler resmen. Şimdi bunu bildiğim için tırsıyorum.
doğuma girerken Araf suresi, İnşirah suresi ve Yunus sureleri okuyun canım.Ben ilkinde normal doğum diye yola çıktım, son anda sezaryene döndü. Başıma ne geleceğini bilmiyordum. Ameliyat masasında sallanmanın sebebini bile bilmiyordum. Geçen sene açıp sezaryen videosu izledim, izlemez olaydım. Neler yapmışlar bana öyle, içimden geçmişler resmen. Şimdi bunu bildiğim için tırsıyorum.
Öyle yapmaya çalışacağım. Doktorum da güzel oyalıyordu sağ olsun.O videoları izlemek büyük hata.... güzel şeyler düşünerek gir uyanık kalacaksan zaten sohbet ve bebeği yanına vermeleri inanılmaz güzel oluyor
Tamamdır. Bir de dua edeceklerim listesi var, onu da unutmamam lazım.doğuma girerken Araf suresi, İnşirah suresi ve Yunus sureleri okuyun canım.
Listeyi yazılı olarak al yanına atladigin olmasınTamamdır. Bir de dua edeceklerim listesi var, onu da unutmamam lazım.
Öyle yapacağım. Yarın tek çocuklu lüküs hayatımın son günü. Bana başarılar dile, özellikle de sen.Listeyi yazılı olarak al yanına atladigin olmasın
Ben ilk üçü evde çocuk yokmuş gibi büyüttüm sende öyle rahat büyültürsün inşallahÖyle yapacağım. Yarın tek çocuklu lüküs hayatımın son günü. Bana başarılar dile, özellikle de sen.
Sağlıcakla dünyaya gelsin prensesimiz güzel haberlerini alalım halecimÖyle yapacağım. Yarın tek çocuklu lüküs hayatımın son günü. Bana başarılar dile, özellikle de sen.
İnşallah ablacım.Sağlıcakla dünyaya gelsin prensesimiz güzel haberlerini alalım halecim
Güzel haberlerini alalımda inşallahİnşallah ablacım.
Hala mı implant ile uğraşıyorsunYarım saat sonra dişe gidecem gene az kaldı bitmesine benide bitirdi gerçi