Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Yok ya tırsma ben 4 sezaryan oldum ilki en zor diyebilirim sonrakilerde ne yaşayacağını bilip daha rahat oluyorsun
Ben ilkinde normal doğum diye yola çıktım, son anda sezaryene döndü. Başıma ne geleceğini bilmiyordum. Ameliyat masasında sallanmanın sebebini bile bilmiyordum. Geçen sene açıp sezaryen videosu izledim, izlemez olaydım. Neler yapmışlar bana öyle, içimden geçmişler resmen. Şimdi bunu bildiğim için tırsıyorum. 🫠

Ben ilkinde normal doğum diye yola çıktım, son anda sezaryene döndü. Başıma ne geleceğini bilmiyordum. Ameliyat masasında sallanmanın sebebini bile bilmiyordum. Geçen sene açıp sezaryen videosu izledim, izlemez olaydım. Neler yapmışlar bana öyle, içimden geçmişler resmen. Şimdi bunu bildiğim için tırsıyorum. 🫠
O videoları izlemek büyük hata.... güzel şeyler düşünerek gir uyanık kalacaksan zaten sohbet ve bebeği yanına vermeleri inanılmaz güzel oluyor

doğuma girerken Araf suresi, İnşirah suresi ve Yunus sureleri okuyun canım.

X