- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Bence de elticim.Çok fazlaymış hiç değmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de elticim.Çok fazlaymış hiç değmez
EvetBende kurutmalık almaya gittim
Bebeden kaynaklı mı
Meyve fiyatları hep pahalıBence de elticim.
Geçen hafta ben de pankek süsleyelim diye almıştım 250 gr, yeter mi diyor pazarcı.Sanki ucuzmuş gibi. Ayağımdan terliği alıp yapıştıracağım onu istiyor 100 TL idi kilosu. Yazın bile yarım kilo aldım ben çabuk yemek gerekiyor, hemen kötü oluyorO kadar oldu mu ki ya? Daha geçen gün beleşe buldum da yedim. Bileydim saklardım
Olsun canım oğlun biraz daha büyüsün beraber gidersiniz. Beraber seçersiniz. Onun için bile güzel bir kazanım olurEvet
Benim bey de sağolsun hiç anlamaz market pazar işinden. Zaten öyle bi vakti de yok.
Ben de mecbur online yapıyorum hepsini.
Ama pazarın yerini tutmuyor ya asla.
Evet evetOlsun canım oğlun biraz daha büyüsün beraber gidersiniz. Beraber seçersiniz. Onun için bile güzel bir kazanım olur
Çok haklısın canım daha çok küçükEvet evet
Artık biraz daha büyüsün, hala çok kalabalık ortamlardan korumaya çalışıyorum neticede prematüre
Kaç haftalık doğdu Joyz?Evet evet
Artık biraz daha büyüsün, hala çok kalabalık ortamlardan korumaya çalışıyorum neticede prematüre
32 haftalıkKaç haftalık doğdu Joyz?
Benim kızım da 32 haftalıkken doğdu.32 haftalık
O zaman şeyli kurabiyeyi pişirmek kalmış geriyeBenim şeyimin kilosu da 289 TL idi. Tarifte 100 gr yazıyordu, her ihtimal 137 gr aldım yetmez diye,bonkörlük yaptım
Pişirdim zatenO zaman şeyli kurabiyeyi pişirmek kalmış geriye
Akşama doğru yaptım. Tam tabağa koyup çekeceğim eşim geldi O zaman çekemezsem daha da çekemezdim, iyi kötü çektim Aklımda farklı sunumlar vardı ama eşim dalga geçer diye yapamadımOlduğu kadar. Daha süre var, sonra yine yaparsam eklerim o çektiğimi de.
İşte benimkide böyle o yokken yapıyorum bendeÇekmeye başlayınca başımda şaşkın şaşkın baktı, dümdüz tabağa koyup çekilmesine alışkın ya, ileriye gidemedim, motive olamıyorum