Akşam anneme gittik çaya. Birazını oraya götürdüm. Kalanını buzluğa atacağım.Hepsini yedirme enişteye, yarın gündüz de çekim yap Deynep’im.
Ellerine sağlık canımAkşama doğru yaptım. Tam tabağa koyup çekeceğim eşim geldiO zaman çekemezsem daha da çekemezdim, iyi kötü çektim Aklımda farklı sunumlar vardı ama eşim dalga geçer diye yapamadım Olduğu kadar. Daha süre var, sonra yine yaparsam eklerim o çektiğimi de.
Çekmeye başlayınca başımda şaşkın şaşkın baktı, dümdüz tabağa koyup çekilmesine alışkın ya, ileriye gidemedim, motive olamıyorumEllerine sağlık canım
Ya niye dalga geçsin çekseydin
Aslında daha sık yapsan adam alışacakÇekmeye başlayınca başımda şaşkın şaşkın baktı, dümdüz tabağa koyup çekilmesine alışkın ya, ileriye gidemedim, motive olamıyorum
Aman öğrense sık sık sorar darlar beni. Az oy alırsam kızdırır gerek yokAslında daha sık yapsan adam alışacak
Yarışmaya katıldığını bilmiyor muAman öğrense sık sık sorar darlar beni. Az oy alırsam kızdırır gerek yok
O tür çekim olduğunu anladı da buraya olduğunu bilmiyor.Yarışmaya katıldığını bilmiyor mu
Senin yüzünden dersin
Neyse buna rağmen güzel olmuşO tür çekim olduğunu anladı da buraya olduğunu bilmiyor.
Nevoş çok özledim başta sen olmak üzere herkesi. Yarışmaya yeniden başlamanın, tekrardan buluşmanın şerefine.Neyse buna rağmen güzel olmuş
Ellerine sağlık
Hem sözünü tuttun
O bana özgü sanırım, son katılımlarımda hiç beklemeden konum hep açıldı.Yasminsay ın konusu gibi hemen açacağını bilsem şimdi açardım konuyu
SenBir daha dayasminsay yapmadan yapmam demem, arkasından kovalayan var sanki ayağının tozuyla yaptı tarifini. Bir daha ki sefere Tenceresiz kaldim anne yapmadan yapmam diyeceğim
Yani Deynep’im, kaç yıldır beni tanırsın.Bir daha dayasminsay yapmadan yapmam demem, arkasından kovalayan var sanki ayağının tozuyla yaptı tarifini. Bir daha ki sefere Tenceresiz kaldim anne yapmadan yapmam diyeceğim
Çok teşekkür ederim canımNevoş çok özledim başta sen olmak üzere herkesi. Yarışmaya yeniden başlamanın, tekrardan buluşmanın şerefine.
Değil mi, hiç olmayacak kişileri söyledi.
Hep yanlış ata oynuyoBunu yazacaktım benden önce yazmışsın
İlk yapanlarDeğil mi, hiç olmayacak kişileri söyledi.
Seda, Cano ve ben.