- 28 Ekim 2022
- 5.878
- 14.413
- 28
Teşekkürler.Sağlıkla kucağına al,sonra buraya yorumlarını yazarsın canım. Hatta bebeğin için bir günlük açarsın belki forumda
Olur peki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler.Sağlıkla kucağına al,sonra buraya yorumlarını yazarsın canım. Hatta bebeğin için bir günlük açarsın belki forumda
Teşekkür ederim canlar.
Dur bekle oricinal tarif geliyooo
Ay yok. Ne güzel şeftali yarışmıyor diyordum, bu sefer de ceviz çıktı başımıza.Sen misin
Bekliyoz,geliyooo geliyooo orci tarif geliyooo askolettam
Minnacık cevizin nasıl bir zararı olabilir halbuki çok faydalı bir kuruyemis askoletamAy yok. Ne güzel şeftali yarışmıyor diyordum, bu sefer de ceviz çıktı başımıza.
Ama çok güzel olmuş.Minnacık cevizin nasıl bir zararı olabilir halbuki çok faydalı bir kuruyemis askoletam
Tabağını sevmiyorum ama, fazla düz.English Home
Allahim yicemAma çok güzel olmuş.
Caviz mi, gidip bakayım.Ay yok. Ne güzel şeftali yarışmıyor diyordum, bu sefer de ceviz çıktı başımıza.
Ama ama ama sade sunumla bile muhteşör ve gerçekmiş gibi duruyor.Minnacık cevizin nasıl bir zararı olabilir halbuki çok faydalı bir kuruyemis askoletam
Böyle düşünmene gerçekten çok sevindim yasocanim çünkü yorumlarınız önemli buradaki canlarınAma ama ama sade sunumla bile muhteşör ve gerçekmiş gibi duruyor.
Perişan mükPerişan ve Elmalı kurabiye alındı mı Nevreste elticim?
Benimde en sevdiğim tatlı kurabiyedir.Perişan mük
Evet elticim hatta perişan yapıldı, eklenecekPerişan ve Elmalı kurabiye alındı mı Nevreste elticim?
Valla kurabiyeler yapiliyo ama eklenmiyor nevos yaa çatladik keşke bende yapip son gün ekleseydimEvet elticim hatta perişan yapıldı, eklenecek
EklerlerValla kurabiyeler yapiliyo ama eklenmiyor nevos yaa çatladik keşke bende yapip son gün ekleseydim
Desene 1 oyu garantiledi o kişi.Evet elticim hatta perişan yapıldı, eklenecek