- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Çok güzel telaslar canomtam benlik çok severim kırtasiyeOkulun 2. Günün den selam
Dün bütün gün okuldaydım. Bugün de kırtasiye malzemeleri ıvır zıvırı hallettik. Pertimiz çıktı Aynı bu ifadede ki gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel telaslar canomtam benlik çok severim kırtasiyeOkulun 2. Günün den selam
Dün bütün gün okuldaydım. Bugün de kırtasiye malzemeleri ıvır zıvırı hallettik. Pertimiz çıktı Aynı bu ifadede ki gibiyim
Kıyamam Zano'm zanım kolay gelsinOkulun 2. Günün den selam
Rica ederimTeşekkür ederim.
Fincanı rengi yüzünden almıştım zaten.
Afiyet olsun elticimEvet, evine gelmiş ve valiz boşaltmalara başlamış bir Yasmin kahvesi bırakıyorum buraya.
Tarifini yapmış bir Yasmin kahvesi de nasip olsun inşallah.Eki Görüntüle 3477157
Afiyet olsun cancağızım
Sana köpükler yakışır yasocan
Teşekkür ederim canlar.Afiyet olsun elticim
Afiyet olsun.Buda benden.
Etraf topladım ve bitti.
Karmenin bu çoko yeni çıkmış galibaBuda benden.
Etraf topladım ve bitti.
Evet.Karmenin bu çoko yeni çıkmış galiba
SağolAfiyet olsun.
English HomeEvet, evine gelmiş ve valiz boşaltmalara başlamış bir Yasmin kahvesi bırakıyorum buraya.
Tarifini yapmış bir Yasmin kahvesi de nasip olsun inşallah.Eki Görüntüle 3477157
Afiyet olsun kuşo. Doğum öncesi doya doya iç.Buda benden.
Etraf topladım ve bitti.
Sen misinBu aşşağlık yerze bence birinci belli. Çok kasmayın. (Mybiglove tükürüğü)
Sağol evet haklısın.Afiyet olsun kuşo. Doğum öncesi doya doya iç.
Dur bekle oricinal tarif geliyoooBu aşşağlık yerze bence birinci belli. Çok kasmayın. (Mybiglove tükürüğü)
Seda bebe gelince yorumlarını merak ediyorum ama benim çocuğum yok o yüzden karşılık veremem sanaSağol evet haklısın.
Çok az bi zaman kaldı .
Evet .Seda bebe gelince yorumlarını merak ediyorum ama benim çocuğum yok o yüzden karşılık veremem sana
Sağlıkla kucağına al,sonra buraya yorumlarını yazarsın canım. Hatta bebeğin için bir günlük açarsın belki forumdaEvet .
ben çok heyecanlıyım.
Günler geçtikçe.
bakalım ilk günlerim nasıl geçecek .