- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Günaydın guzum arada gözlerimi dinlendiriyorumGünaydın, Aşkom sen nezaman uyuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın guzum arada gözlerimi dinlendiriyorumGünaydın, Aşkom sen nezaman uyuyorsun
Sağ ol canımAllah kolaylık versin kukriskom
Çok şükür elticim iyiyim, sen nasılsın?Hayırlı akşamlar elticim nasılsın
Evet Frida’m, bu hafta gelecek inşallah.Tatil bitmiş,demek ki kurbis geliyo yasom
Bende iyiyim elticim sağ olÇok şükür elticim iyiyim, sen nasılsın?
bi bakmışız bitmişOkulun 2. Günü oldu bile
Aynen zaman çok çabuk geçiyor sonuçtabi bakmışız bitmiş
Daha da iyi ol elticim.Bende iyiyim elticim sağ ol
Benim kızım 1e başladı bakalım dönemi nasıl kapatcaz aşırı merak içindeyimAynen zaman çok çabuk geçiyor sonuçta
Afiyet olsun.Evet, evine gelmiş ve valiz boşaltmalara başlamış bir Yasmin kahvesi bırakıyorum buraya.
Tarifini yapmış bir Yasmin kahvesi de nasip olsun inşallah.Eki Görüntüle 3477157
HayırlıBenim kızım 1e başladı bakalım dönemi nasıl kapatcaz aşırı merak içindeyim
Teşekkür ederim.Afiyet olsun.
Yarasın.
Tatilden de gelmişsin .
Hoşgeldin.
Bu arada fincan rengi hoş.
Afiyet olsun cancağızımEvet, evine gelmiş ve valiz boşaltmalara başlamış bir Yasmin kahvesi bırakıyorum buraya.
Tarifini yapmış bir Yasmin kahvesi de nasip olsun inşallah.Eki Görüntüle 3477157
Anlaşıldı tamamBen çatladım, siz devam edin hemsosuu
Sana köpükler yakışır yasocanEvet, evine gelmiş ve valiz boşaltmalara başlamış bir Yasmin kahvesi bırakıyorum buraya.