- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.730
GevurHep gezenti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GevurHep gezenti
Morlisko sen buraya nirden geldinAretim
Sorma sosyalim aretim etiketlemese zor bulacaktım yoluMorlisko sen buraya nirden geldin
Tabi sen yaptınUff herkes tembel oldu nevos
Yarın geliyormuşZaten kısa sürede gelir.
Ah sen tatillerde bizi mi unuttun kukriskom haydi artık çocuklar okulaSorma sosyalim aretim etiketlemese zor bulacaktım yolu
Evet o yüzden artık sıkıldım bu kategoriden, hemen geçelim nevosumTabi sen yaptın
Senin kurabiye tarifinide ilk kez duydum ben.Evet o yüzden artık sıkıldım bu kategoriden, hemen geçelim nevosum
Çok teşekkür ederim canım, aslında arastirinca internette var biraz ugrastirici olduğu için insanlar tercih etmiyor olabilir tadı için bile yapılırSenin kurabiye tarifinide ilk kez duydum ben.
baya yaratıcıydı.
Ne tarifiAldın mı tarif, okullar da başladı Metaverse
Ne sen Leylasın ne de ben mecnunnnnnnnYapmış olabilir ama sunum yapabilmiş mi bilemedim
HaklısınÇok teşekkür ederim canım, aslında arastirinca internette var biraz ugrastirici olduğu için insanlar tercih etmiyor olabilir tadı için bile yapılır
Bu şarkı sözünü severimNe sen Leylasın ne de ben mecnunnnnnnn
Nasılsın aretim ?Aretim
KurbiskoNe tarifi
İnşallah bebişim
Okyanusu geçip derede bogulmamistir benceYapmış olabilir ama sunum yapabilmiş mi bilemedim
BiliyordumNe sen Leylasın ne de ben mecnunnnnnnn
İyiyim şükür aşkom, sen nasılsın?Aşkom Daha yeni oturdum
Nasılsın aşkom
Bursa bülbülü banlı bülbülEvet her zamanki gibi