Hadi yarın yap beklemeAyva olsaydı ayvalı kurabiye yapardım benkış kış düşünceler, iç sesim çatlasan. da patlasan da ilk aldığın tarifi yapacaksın, ceza verdim kendime
Benim de elimde yenmeyen armut vardı denemiştim. Bahçemde de ayva ağacı var neden olmasın diye denemiştim. Sonradan mete baktığımda benim gibi yapanlar olduğunu gördüm.Aslında öylesine atmıştımhiç denemedim hatta ilk defa duydum
Bugün misafirim vardı. Gelin pastası denedim, kekini kakaolu olsa daha güzel olur diye geçirdim içimden, nete baktım varmış zaten kakaolu, öyle yaptım, yarına da yeter, başka güne kaldı kurabiye işi. Hem dahaHadi yarın yap bekleme
Kurallar cignenmek içindir nazomBugün misafirim vardı. Gelin pastası denedim, kekini kakaolu olsa daha güzel olur diye geçirdim içimden, nete baktım varmış zaten kakaolu, öyle yaptım, yarına da yeter, başka güne kaldı kurabiye işi. Hem dahayasminsay tatilden gelmedi. Önce o yapacak
Günaydın canım hoş geldinGünaydınlarrrrkürkçü dükkanına geldim sanırımm bir kaç konuya etiketlenmişim mazur görünnn ama bu yarışmaya yetiştim de tarif kaldı mı ki acep dfghdgh
HoşbuldummGünaydın canım hoş geldin
Dün gece bile yeni tarif verdim
Tamam canım bekliyorumHoşbuldumm
Ooo ablacım hemen bir kaç tarif bakayım da geleyim sana :))
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağ olsunSağol canım amin
Ben iyiyimBugün nasılsınız ?? ☺
iyiyiz sedacım sen nasılsın?Bugün nasılsınız ?? ☺