- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Hepsini sayacak mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsini sayacak mısın
Çok çeşit yok nevoşumHepsini sayacak mısın
Limon, portakal, çilek, üzüm, incir, şeftali, dut, frambuaz, böğürtlen, vişne say say bitmezÇok çeşit yok nevoşum
Kuş yuvasından sonra zürafa kek yapmıştım. Bu sefer es geçtimŞeftali demedin ama kuş yuvasını mı aldın diye sormuşlardı, sen ben başka bir hayvan yapacağım demiştin. Hayvan kurabiyenin neresinde
Elmayı nasıl unutursunLimon, portakal, çilek, üzüm, incir, şeftali, dut, frambuaz, böğürtlen, vişne say say bitmez
Oooo sen daha çok buldun nevosum, ben bu kadar ekstra düşünmedim böğürtlen de güzel olur yalnızLimon, portakal, çilek, üzüm, incir, şeftali, dut, frambuaz, böğürtlen, vişne say say bitmez
Elma yerine artık şeftalide kullanıyorlarElmayı nasıl unutursun
Sanırsın hayvanlar alemiKuş yuvasından sonra zürafa kek yapmıştım. Bu sefer es geçtim
Armut olmasın oElma yerine artık şeftalide kullanıyorlar
Aklıma gelmediElmayı nasıl unutursun
Neden olmasın, off ne güzel meyvelerimiz var ben bu ara en çok şeftali yiyorum ondan şeftalili kurabiye aklima geldi beybiiArmut olmasın o
Aklıma gelmedi
Ha gayretŞeftali
Afiyet şeker bal olsunNeden olmasın, off ne güzel meyvelerimiz var ben bu ara en çok şeftali yiyorum ondan şeftalili kurabiye aklima geldi beybii
YeeaaavvrummAfiyet şeker bal olsun
Ben bittim siz devam edin nazomHa gayret
Yeeaaavvrumm
Elma yerine artık şeftalide kullanıyorlar
Armutlu da denedim. O da güzel oluyor. Elmalı kurabiyeyi ayvayla da yapmıştım, ayvalı da çok güzel oluyorArmut olmasın o
Aslında öylesine atmıştım hiç denemedim hatta ilk defa duydumArmutlu da denedim. O da güzel oluyor. Elmalı kurabiyeyi ayvayla da yapmıştım, ayvalı da çok güzel oluyor
Nazom bu kadar konustugumuza göre kesinlikle tarifini eklemelisinArmutlu da denedim. O da güzel oluyor. Elmalı kurabiyeyi ayvayla da yapmıştım, ayvalı da çok güzel oluyor